Sukapluması Hakkında
-
Arkadaslar sukaplumbası besleyeniniz varmı ben 3 gün önce aldım karades yer dediler karadesde aldım ama bu hayvan yemiyor bu sukaplumbası ne yer biliyormusunuz tesekkür ederim
-
Kaplumbaya karides mi aldın? :) Onların balık yemine benzer yemleri var onlardan yer... Akvaryumculardan bulabilirsin. Aldığın kamplumbağa kırmızı yanaklı mı? Üç gündür bişey yememişse ekmek içi at yazık hayvana ölmesin :)
-
SawIV bunu yazdı:
-----------------------------
Kaplumbaya karides mi aldın? :) Onların balık yemine benzer yemleri var onlardan yer... Akvaryumculardan bulabilirsin. Aldığın kamplumbağa kırmızı yanaklı mı? Üç gündür bişey yememişse ekmek içi at yazık hayvana ölmesin :)
balık yemıde yemiyor kardes sagolda balık yemı ekmek içi et hiç bişi yemiyor bu hayvan -
o degilde benımde bi iguanam var yaklasık 15-20 gündür bende iguana bakan warmı yada eşi dostu iguana sahibi olan ?
-
Su kamlumbağaları her şeyi yiyiyorlar. Yalnız işin püf noktası yediği şey ıslanmış olcak yemi ıslak yemesi lazım. Yemi kuru yerde bulsa bile suya taşıyorlar. küçük su kaplumbağası en çok sinek kelebek gibi küçük böcekleri afiyetle yiyiyor tabi bu böcekleri bulmak zor olduğu için yem alabilirsin. su kaplumbağası yemi diye ararsan akvaryumculardan yemini bulursun.
Tahminim akvaryum içinde beslemiyorsun ama en kısa zamanda küçük bi akvaryum ve ısıtıcı al hayvana eziyet çektirme hayvancıklar sıcağa alışkın oldukları için soğuk ortamda bırakırsan ya ölür ya kış uykusuna yatar. Ayrıca su soğuksa suya girmek istemez.
3 gündür yemek yemiyosa yuvasına ılık su 29C koy ve ekmek içleri yem şeklinde yuvarlak yapıp at. Hasta değilde kesinlikle yer. Eğer soğuk ortamda bakıyorsan hem yemek yemez hem de hareket etmez bi iki hafta içinde ölür... 25 ytlye ufak bi akvaryum 15 ytlye ısıtıcı ve derece 5 ytlye büyük taş5 ytlyede bi tane daha kaplumbağa al en az iki tane olsunlar öyle bak...
-
Eğer petshopta verilen kapta besliyorsan kesinlikle hata yapıyorsun..En kısa zamanda küçük bir akvaryum,ısıtıcı alman lazım.Yoksa hayvan akciğer enfeksiyonu kapabilir.. Yiyecek olarak poşettekilerden önermiyorum.Serranın vs. kaliteli yemlerden al..
İguana besleyen arkadaş sorun nedir? İguanadan da anlarım :)
-
arkadaslar ben kamlumbayı fanusta besliyordum şimdi anladıgıma göre akvaryum ve ısıtucı almazsam hayvanın gelecegi parlak degil yoksa fanus için bi öneriniz varmı?
-
gecelerisarankorku bunu yazdı:
arkadaslar ben kamlumbayı fanusta besliyordum şimdi anladıgıma göre akvaryum ve ısıtucı almazsam hayvanın gelecegi parlak degil yoksa fanus için bi öneriniz varmı?
-----------------------------Kesinlikle fanusta besleme :( Kısa zaman içinde akvaryum ısıtıcı almazsan ölür hayvancağız..
-
Lord-Nespace bunu yazdı:
-----------------------------gecelerisarankorku bunu yazdı:
-----------------------------Kesinlikle fanusta besleme :( Kısa zaman içinde akvaryum ısıtıcı almazsan ölür hayvancağız..
Benimki fanusta uzun zamandır,herhangi birşey olmadı..Sürekli sıcak yerde tutuyoruz... -
HolySeclorum bunu yazdı:
Lord-Nespace bunu yazdı:
Benimki fanusta uzun zamandır,herhangi birşey olmadı..Sürekli sıcak yerde tutuyoruz...
-----------------------------Hayvana acı çektiriyorsun :( Küçük ısı değişikliklerinden bile etkileniyorlar.Önerim seninde bir akvaryum alman.. Yazık hayvana.
-
Lord-Nespace bunu yazdı:
HolySeclorum bunu yazdı:
Lord-Nespace bunu yazdı:
Benimki fanusta uzun zamandır,herhangi birşey olmadı..Sürekli sıcak yerde tutuyoruz...
-----------------------------Hayvana acı çektiriyorsun :( Küçük ısı değişikliklerinden bile etkileniyorlar.Önerim seninde bir akvaryum alman.. Yazık hayvana.
-----------------------------Kardes biraz fazla oldum ama bu kaplumba japon balıklarıyla beraber yasrmı akvaryumda hepsini besleyim 4 japon balıgım var akvaryumda içine atajam yoksa ayrı bi akvaryom mu alayım