Sultanahmet Te Polise Canlı Bomba Saldırısı
-
Diyecek çok söz var lakin susrak söylemeyi tercih eden bir millet haline getirildik...
Nerden bileceksiniz. Polise emri ben verdim diyen zat, belki bu emride vermiştir...
Koskoca metropolde sokakta kıyıda köşede değil karakolun içinde bomba patlıyor. Daha da büyüyecek bu eylemler işte o zaman birbirimize düşeceğiz...
Kusura bakmayın bu ve bu olayların sebepleri, alınan onca canların vebali bu o.ç. larını başa getirip bu açılım saçılım olaylarını destekleyen sizlerin boynuna...Demokrasiyi korumaz savunmazsanız bir gün nerde demokrasi diye acınası hale düşersiniz...
-
lan arkadaşım orda görevli polis yaw anasını sikim böyle iişin ama kardeş ne zaman bu ülkede sorunlar bitecek Allah aşkına ya
-
JahR bunu yazdı
Canlı Bomba eylemini gerçekleştiren ortadaki kaşar
Elif Sultan Alşenbuda videosu
http://www.vidivodo.com/video/biz-canli-bomba-degiliz-showhaber/974481
-
Acaba nasıl bir düşünceyle canlı bomba olmayı kabul etti ki ?
-
rapidhacker550 bunu yazdı
GEBERDİ OROSBU
kaygusuz tarafından 07/Oca/15 00:34 tarihinde düzenlenmiştir -
kaygusuz bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
GEBERDİ OROSBU
Mobilden girenler ve fotoğrafı görmeyenler için lütfen postu düzenler misin ? Cidden bunu görmek istemeyen ya da görünce kötü olabilecek arkadaşlarımız olabilir.
-
rapidhacker550 bunu yazdıkaygusuz bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
GEBERDİ OROSBU
Mobilden girenler ve fotoğrafı görmeyenler için lütfen postu düzenler misin ? Cidden bunu görmek istemeyen ya da görünce kötü olabilecek arkadaşlarımız olabilir.
Foto bende hiçbir etki uyandırmadı:)
Da son yemeği az yemiş bağırşaklar çok dar zayıfla birşeymiş
-
EMRE955 bunu yazdı
Allah mekanını cehennem eylesin!
-
DrKill bunu yazdıEMRE955 bunu yazdı
fauller mauller surat yine erkekte memesi varmış hayret. demek resimden resime farklı çıkıyor. iç organlar falanda bayağa iyiymiş beğendim.
-
RETRET bunu yazdıDrKill bunu yazdıEMRE955 bunu yazdı
fauller mauller surat yine erkekte memesi varmış hayret. demek resimden resime farklı çıkıyor. iç organlar falanda bayağa iyiymiş beğendim.
Öle öle bitmedi oçları ya.
DrKill tarafından 09/Oca/15 11:35 tarihinde düzenlenmiştir