Sunucu İhtiyacım
-
15-20 arası host barındıracağım bir sunucu arıyorum. Önerileriniz var mı bu konuda şirket olarak.
Fiyat olarak ta uygun olursa iyi olur. Aylık 300 gb gibi bir trafik var. 30 gb alan da yeter.
Türkiye lokasyon tercihimdir.
-
maskelisinek bunu yazdı:
-----------------------------
15-20 arası host barındıracağım bir sunucu arıyorum. Önerileriniz var mı bu konuda şirket olarak.
Fiyat olarak ta uygun olursa iyi olur. Aylık 300 gb gibi bir trafik var. 30 gb alan da yeter.
-----------------------------o fiyata bu istekler çok gibi prof bir şirketten bu fiyata bulamazsın. Kebirhost a bakabilirsin ama fiyatlar pek burada belirttiğin gibi değil
-
Fiyat belirtmedim. Ama aklımdan geçen fiyat 1000 ile 2000 tl arası.
Önemli olan güvenilir ve desteğin hızlı olması. Telefon ettiğimde karşımda insan bulmak istiyorum. Şu an ki şirketimin ismini vermek istemiyorum, fena değiller ama yetmiyor.
-
host gatorden baby paket senin için yeterli olacaktır.
İstediğin kadar domain ekleyebilirsin.
Sınırsız bandwhit ve alan veriyor
sınırsız sql , mail felan hepsi var ... Ama direk bende satış yapacam diyorsan arada
sunucu daha sağlıklı olur senin için.
Hemde yıllık 150 milyon :))
-
Türkiye lokasyonlu olursa çok sevinirim. Yurt dışından dilim yandı bir kaç kez. :))
-
kurumsal olarak türkiyede tercih ettiğim tek host firması smyrnadır. iletişim konusunda kesinlikle sıkıntın olmicagı gibi iletişime ihtiyacın dahi olmaz :)
serkan bey baya ilgili biridir bi sorun oldugunda zaten bizzat kendisi ulaşır haber verir.
-
natro vps kullanıyorum gayet harika:)
tavsiye ederim.
-
manglerman bunu yazdı:
natro vps kullanıyorum gayet harika:)
tavsiye ederim.
-----------------------------gayet harika (Y)... çok iyi bir tümce tuttum bunu :D fevkeladenin fevkinde gibi birşey heralde :D
-
smyrna ya baktım FCN, ama sunucu hizmetini durdurmuşlar. Alastry diye bir şirkete yönlendiriyorlar.
Natro da bir müşterimin hostu var, arasıra problemler yaşıyor ben de şahit oldum. Ama sunucu hizmeti nasıldır bilemiyorum.
-
maskelisinek bunu yazdı:
smyrna ya baktım FCN, ama sunucu hizmetini durdurmuşlar. Alastry diye bir şirkete yönlendiriyorlar.
Natro da bir müşterimin hostu var, arasıra problemler yaşıyor ben de şahit oldum. Ama sunucu hizmeti nasıldır bilemiyorum.
-----------------------------smyrnayla alastyr aynı firma sadece siteler farklı
sunucu hizmetlerini o site üzerinden yürütüyolar
-
Üye oldum, inceledim. Almanya lokasyonlu. Ama fiyat - hizmet oranı iyi gibi duruyor. İnceleyeceğim ;)