folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sunucu Mehmet Ali Birand Hakkında Ne Biliyorsunuz ?

Sunucu Mehmet Ali Birand Hakkında Ne Biliyorsunuz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Reha Muhtar Daha iyidir Bu Pezodan :|

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek

bunlar linkler.

http://www.youtube.com/watch?v=vZwf0rD6roU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=inBf6jMOaBQ&feature=&p=F0ABF61A25EE8564&index=0&playnext=1

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

Bandit doğru söylüyor, ben de izlemiştim o videoları,

ayrıca eniştem de söylemişti, millet apoyu bulamazken göremezken bu pezo röportaj falan yapmış, beraber yemek yemişler falan..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

Türkiye sadece Türklere bırakılmayacak kadar zengin topraklara sahip diyen ibne.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

severim keratayı

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek

hiç izlemem ama bir kere rastgelmişti. hani bu göçmen ermeniler sınır dışı edilecek diye bir açıklama yapmıştı hükümetin başındaki adam, bu tvdeki haberi sunan da, "size yalvarıyorum sayın başbakan ermenileri sınır dışı etmeyin" demişti. o günü tam hatırlamıyorum tarih olarak ama gündemdeki konulara bakılarak anahaber bültenini bulabilirsiniz inanmayanlar.sanki ona kaldı bütün bu işler... çok şey var da söylenmiyor...

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

yavşak yalaka tırsak bi salak. ne düşündüğü düşünce yapısı siyasi görüşü şaibeli.çünkü değişken. yada öyle gösteriyor. belkide göstermese ergenekon içeri alınırdı. belkide alınmazdı. bilinmez. ama bu tip insanları hiç sevmem

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Bu konun çöpe gitmesi gerektiren kişi e' ı' ö'

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    straighthate
    straighthate's avatar
    Erkek

Geçen gazetede okumuştum konuyu görünce aklıma geldi tam aradığın şey galiba 

http://www.gazete5.com/haber/emin-colasan-kose-yazisi-birand-dolandiriciliktan-hukumlu-12-ekim-201-48756.htm

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

genlerinde var deve götü yalayıcılığı. ülkemizde iklime bağlı olarak, deve yetişmediğinden, kim iktidardaysa onun orasını burasını yaladığını bilir çok kişi. iyi yala yalayacaksan ama, kıllı kılsız demeden hepsini beğenir mi bi adam? hem iki lafı bi araya getiremeyen biri nasıl oluyor da medyanın göbeğinde kalabiliyor bu memlekette bi türlü anlayamıyorum. tek bu değil birsürüsü var böle. içselleştirdim olayı. yarama tuz bastın hacı:|

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
Toplam Hit: 4068 Toplam Mesaj: 35