Süper Bir Şarkı Ve Video
-
Bunu sipariş vermiş oldğum mikrofnun performans denemelerini ararken buldum Kıs çok küçük ama harika sölüyor.
http://www.youtube.com/watch?v=nYXgYvOfATY -
rode nt1 mi alcan?
-
evet :D Behringer b2 alcaktım ama Parası biras fala çekti Bnde haliteli ucus bişey alayım dedim 360ytl e Rode nt1a aldım :D bahringer daha payalıydı 520fln dı
-
ev için çok fazla o mic. adam akıllı ses yalıtımı yapmıcam diosan parana yazık:) sinek vızıltısı gelse dışardan kayda alır, sonra piç olur vokal sende ağlarsın:D
-
yoyo bunu yazdı:
-----------------------------
evet :D Behringer b2 alcaktım ama Parası biras fala çekti Bnde haliteli ucus bişey alayım dedim 360ytl e Rode nt1a aldım :D bahringer daha payalıydı 520fln dı
-----------------------------bi mikrofon 360 ytl mi :|
-
Bnmki Nt1 Değil ama Nt1A
Ürün hakkında açıklama:
Efsanevi NT-1 modelinin yeniden tasarlanmış bir modelidir. Günümüzün gürültü oranı en düşük stüdyo mikrofonlarındandır (5 dBA). Rakipsiz düşük distortion, daha da yüksek SPL kapasitesi ve genişletilmiş dinamik alan özellikleri sayesinde, maksimum özen gerektiren dijital kayıt uygulamaları için en uygun mikrofonlardan biridir.
-
siyanojen bunu yazdı:
-----------------------------yoyo bunu yazdı:
-----------------------------hee ne var aga:) ucuz bunlar ayriyetten b1 falan alsaydın keşke b2 de bana abartı gereksiz gelio
bu arada siyanojen m-audio mic leri bi incele 1500ytl ye kadar çıkıo:D
-
siyanojen bunu yazdı:
Dostum bu Bildiğimiz Dinamik mikrofonlardan değil stüdyo için condenser mikrofon Yani Performansına Göre ucuz bile
behringer b2 520ytl hatta bn 1500Ytl bile mic gördüm :D
Edit : nickimyok benden önce davranmışın aynı konuyha deyinmişis :D -
nickimyok bunu yazdı:
siyanojen bunu yazdı:
-----------------------------hee ne var aga:) ucuz bunlar ayriyetten b1 falan alsaydın keşke b2 de bana abartı gereksiz gelio
bu arada siyanojen m-audio mic leri bi incele 1500ytl ye kadar çıkıo:D
-----------------------------abi yok ben almıyım teğet geçsem benim için daha hayırlı :)
-
AaAa Şarkıyı Dinleyin bari Konu Saptı.. xD
-
yoyo bunu yazdı:
AaAa Şarkıyı Dinleyin bari Konu Saptı.. xD
-----------------------------yok dayı şarkı güzel deiğil :S