Süper Kupa Kartal"In: 1-0
-
ula kime yenildik a.q takımda takım olsa :P
-
Galatasarayın basit kupalarla işi olmaz beyler
geçenseneden olan borcumuzu ödedik
GJK :D
Dayanışmaya devam -
benim hayatımda izlediim en zevkli bjk maçlarından biriydi walla bjk super kim ne derse desim zirveye kapısır
-
domain_admin kardes doğru soluyo bjk bizim şampiyonluğumuza yardım etti bizde süper kupayı verdik olan fenere oldu
tabi gs nin almasını isterdim kupayı ama bjk nin almasınada üzülmedim fenerbahçe almasında isterse pendikspor alsın umrumda değil
bjk lileri içten kutluyorum tebrikler.. -
bütün bjk liler bu sene stadı dolduralım a.q. böyle takıma can kurban beeaa ne delgadoymuş a.q. ronaldinhoya özeniyo ibne :)))
-
cahil cahil konuşmayın. m.q
geçen sene nerde bjk bize kupayı hediye etti?
bükemediği bileği öptü bal gibi..
sizden galatasaraylı falan olmaz.. hiç galatasaraylıyım diye piyasada gezmeyin.. sizi galatasaraydan afaroz ediyom m.q..
galatasarayın sizin gibi sözde taraftarlara ihtiyacı yok..
galatasaray bir aşktır.. siz hiç aşık olamazsınız!! -
Bu sene şampiyon olacağız inşAllah
-
Takın Gözlükleri bakmayın şaşı
Alayınız gelse yıkamaz BEŞİKTAŞI!!!! -
Tek büyük var oda BEŞİKTAŞ
-
Gs li deilim ama Gs liler harbidende nasıl GS lisiniz ya.BjK bize werdi kupayı bizde onlara verdik diorsunuz..Sorcerer in dediğğii gibi bükemedikleri bileği öptüler...ama Şuda var dün aksam cok güzel futbol oynadı BJK ve macı kazandı.. TEBRIK etmek gerekir..ve bu sene böle futbol oynarlarsa da sampiyonluga adaylar ama bende bir Ts li olarak LAzo...:D guvenmesemde takımıma sonunda kadar guvenıorm...:P
HeR Takıma basarılar :P
Toplam Hit: 5551 Toplam Mesaj: 45