Süper Online Adsl
-
bunu kullanan varmı ? bugün ttneti iptal ettirmeyi planlıyorumda. buna geçicem. bizim burada varmış sorgulattım. fiyatta iyi :/
donanımhaberde baktım kullananlar gayet memnunmuş :/
-
ben kullanıyorum gayet memnunum 8 aydır bi sorun yaşamadım
-
hemen açıyorlarmı peki bağlantıyı ?
ve bu modem kampanyası için en az kaç yıllık sözeleşme imzalatıyorlar ?
-
benim hemen o gün açıldı modem sözleşmeside 1 yıllık yaptım o zaman modem verdiler wireless markada airmax
modemi kargoya verdiler ertesi gün elimdeydi.
-
fiyatı ne kadar, servis sağlayıcısı gene türk telekom mu ?
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------fiyatı ne kadar, servis sağlayıcısı gene türk telekom mu ?
-----------------------------
ben 32 ytl veriyorum ama ttnetin yaşattığı sıkıntıları yaşamadım ben hiç sadece 2 defa bağlantı gitti o da hemen geldi 8 aydır rahat rahat kulanıyorum ben memnunum yani. -
limitsiz 1024 -eger modem almazsaniz- 32 liraymis.. super gorunuyo bende gecmeyi dusunuyorum
edit: ilk 4 ay 32 liraymis.. sonraki aylar 49 lira yine
-
32 çok ii lan 29 vberiyoz ya limtliye :S
-
olum sunucu aynı sunucu toptancısı değişik :D
siz niye amerikayı yeniden keşfetmeye çalışıyosunuz anlamaıyorum :)
ttnet'le alakalı benim niye hiç netim kesilmiyo mesela :) hhee hız düşük orası superonline da yüksek mi sanki yoooo :)
hee git kemerburgaza taşın tellcom'u da ara evine de bağlat 100 mb bağlantıyı gelim alnından öpiyim :C
-
Zokoro bunu yazdı:
-----------------------------olum sunucu aynı sunucu toptancısı değişik :D
siz niye amerikayı yeniden keşfetmeye çalışıyosunuz anlamaıyorum :)
ttnet'le alakalı benim niye hiç netim kesilmiyo mesela :) hhee hız düşük orası superonline da yüksek mi sanki yoooo :)
hee git kemerburgaza taşın tellcom'u da ara evine de bağlat 100 mb bağlantıyı gelim alnından öpiyim :C
-----------------------------
telekomda bi sınırsıza geçemedim. bunda direk sınırsız olarak başlatcam. yanında alacağım modemide satarım :C
indiragandii yapacam :B
-
bi telefon açıyosun şaakk değişiyolar hattı :) kendim yapmasam inanmam bak bi telefonla değişiyolar :)
2048 le bir abanıyorum ki sorma gitsin fox :C call of duty ile hollanda serverına bağlanıyorum tııkk yok donma yookk :F