Superloger V1 Çıktı !! (%100 Çalışıyor)
-
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------Bence de indirmeyin, denemeyin boşuna uğraşmayın.
@theshockboy sen de emin olmadığın şeyleri kopyalama.
-----------------------------
Aynen katılıyorum az oncede paylastıgı program ındırdım hiçbişiye yaramadı pcyi dondurdu -
arkadaşlar haklı. görünüşünü hiç sevmedim. içimden bir his bşiler vr dior. sildim proyu şimdi taratıom pc yi bişi çıkmadıb kaım. açıkçası ben pek güvenmedim.
-
bulaştığı her bilgisayar için ayrı ayrı klasörleme yapıyosa ve belli bir süre sonra kendii siliyorsa tam aradığım keylogger..
-
deleted: Trojan program Trojan-Proxy.Win32.Agent.zv File: c:\documents and settings\XXX\local settings\temp\200.exe
sanırsam bu trojan programdan çıktı. az önce yakaldı kasper. yada ben acayip yerlere takılırkenmi geldi. neyse. güvenmedim ebn buna
-
Oyuncağa benziyo.
Belli ki delphi ile programlanmış sadece paneller var : )
Dayı oğlu Yazanın nikinde hayır yok super men :D kandırmışlar seni kanımca :P
-
şimdi vıruslu olması veya ftp ye ındex basmaları orun degıl çalışıyorsa eger.. onlar bı sorun teşkil edemöez..bedava bı free host uzerıne deneyın...eger dosya vıruslu ıse bunun ıcınde deepfreze lı bı pc de calıstırıp serverı hazırlayın serverı baska yere atın programı sılın tamamdır..
-
5 login 2 konu açmış bir insan (ki bu iki konu keylogger ve botnet) ın paylaştığı programdan trojan keyloger çıkması kuvvetle muhtemel
şahsen ben arkadaşın yerinde olsam client in içine server ı gömerdim :D
-
Arkadaşlar deneyen warsa yazsın
-
millet sizleri gördükçe ağlayasım geliyor ne kadar geri kalmışım. arkadaşlar nasıl ftp alacağım yardım adin ya..
-
theshockboy bunu yazdı:
Keylogger mı arıyorsunuz ? İşte bu keylogger tam size göre :) Size tek lazım olan bi adet FTP Host ve SuperLoger :)
O bu değilde adam deterjan reklamı yapar gibi anlatmış :D:D