Sürekli Aynı Rüyayı Gördüğünüz Olurmu ?
-
Hırsız senle alay ediyoo yakalayamassan senin iş yaş :D
-
gfb_soldier bunu yazdı:
-----------------------------
xxspiderxx bunu yazdı:
gfb_soldier bunu yazdı:
banada olmuştu aynı şey 4 5 defa aynı karabasanı gördüm.Takma kafana bu kadar geçer.Taktığın için oluyo bu aynı rüyalar.
Bu arada aynı rüyayı görürsen yine aa yine aynı rüyayı görüyorum diye rüyanda ayıkabilirsin.Sonra rüyanı kontrol edersin falan(:
-----------------------------hacı karabasanı gördün mü yoksa hissettin mi?
-----------------------------Hissediyodum boğmaya çalışıyodu o.ç :)
-----------------------------ses tellerin yatış pozisyonu neniyle uyuşuyo/yada öle bişey haji başka bi boq değil
beyinde buna kendi kafasından hikaye yazıyo seni uyandırabilmek için.
tanrı TORun çekici ile yağmur yağdırması gibi bişey amq bu karabasan olayı.
-
Ben hep dişlerimin döküldüğünü görüyorum :S
Neden olabilirki acaba?
Rüya tabirlerine hoşgeldiniz :)
-
shadowans bunu yazdı:
Neden olabilirki acaba?
-----------------------------bi kurbağyı öperek perense dönüştürecekssin bence :) vırak vırak :)
-
zefyhr bunu yazdı:
shadowans bunu yazdı:
Neden olabilirki acaba?
-----------------------------bi kurbağyı öperek perense dönüştürecekssin bence :) vırak vırak :)
Kalsın istemez.. -
shadowans bunu yazdı:
zefyhr bunu yazdı:
shadowans bunu yazdı:
Neden olabilirki acaba?
Kalsın istemez..
-----------------------------ama kurbağ ben olmasamda bu dediğim doğru ;) şöyle ki...
dişlerinin dökülmesi (rüyanda) dominantlık hormonunun azaldığını gösteriyo .. yani bu dönemde bişeye biyere BİRİNE bağlanma EĞİLİMİN var..
kndine sığıncak bi ağaç gövdesi arıyosun ilkel benliğinde...
bu aralar kolay tava gelebilirisin. bende bi şansımı deneyim dedim :)
-
Saçmalamanında bi dozu var..
-
benden uyarması.bu yakınlarda aşık olursan zef demişti dersin.... bilim konuşuyo burda
-
arkadaşlar pek sağlam olmasada bir arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla ve kendimi geliştirdiğim kadarıyla rüya yorumlayabiliyorum. tabi bu herkese geçerli olmuyo az çok hayatını bilmem gerek karşıdakinin ona göre bi çıkarım yapabiliyorum ve doğru çıktığıda oluyo kendime inanmaya başladım :))
öncelikle swordfish, hırsız burda ana karakter ona yüklediğin anlamı bilmek lazım. önemli birşey yapmaması ya da yapamaması senin farkında olduğun ama müdahale edemediğin bir durumu işaret ediyor olabilir. belki birinin yanlış yaptığını düşünüyosundur. sevmediğin biri olması kuvvetle muhtemel. yada kendinle ilgili bir olay olabilir. istediklerini elde edemeyen insanlarla dolu olabilir etrafın vs. umarım az da olsa haklılık payım vardır. rüyayı sürekli görmek ise şöyle bir mantığa uyarlanabilir. kafaya çok taktığın şey için beynin bir senaryo yazdı ve kafana taktığın şeyi halletmeden o senaryoda ufak farklılıklarla devam edicek. bende küçükken görürdüm böyle şeyler ama genelde in cin vs olurdu o rüyalarda ve öncekilere göre davranırdım :D sonra geçti.
shadowans diş dökülmesinin pek bi manası olucağını düşünmüyorum ama sana da şöyle söyliyim belki işine yarar, umduğunu bulamadığın bir olay geçmiş başından ve özgüvenini zedelediğini düşünüyosun. sosyal hayatta senin için sıkıntı olucağını düşünüyosun.
umarım çok yanılmamışımdır :)) an itibariyle muhtemelen hepinizde rüya görüyosunuzdur :D iyi geceler iyi rüyalar
-
Tebrik ederim ultrAsker