folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Sürekli İnternet Kesilmesi (Yardım Lütfen)

Sürekli İnternet Kesilmesi (Yardım Lütfen)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

sevgili müridler nedenini bir türlü anlayamadığım sürekli internet kesilmesi yaşıyorum bütün internet modem ayarlarını bastan asağı yeniledim modemime reset attım aklıma gelen her şeyi yaptım ama internetim hala gidiyor 3 dakika falan gelmiyor ve sonra tekrar bağlanıyor ..

İnternet gittiği zaman modem deki link ışığı yanıp sönüyor ve sonra sabit oluyor tekrar yapabileceğim her seyi yaptım ama birde söyle bir şey war internetimizin bağlı olduğu ew hattımız parelel hat olarak 2 telefona gidiyor  bu bağlantıyı yaptıktan sonra olmaya basladı yani bundan olacağını zannediyorum ama neden böyle bir şey oluyor onu bilmiyorum bu konu hakkında yardım ederseniz cok sevinirim şimdiden tesekkürler..

Nev-i Şahsına Münhasır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RedKit
    RedKit's avatar
    Erkek
    Hocam bendede buna benzer bir sorun vardı..Aradım müşteri hizmetlerini arıza kaydı aldılar.Telekomdan sonra aradılar versiyon yüklemesi yaptılar sorun çözüldü

her horoz kendi çöplüğünde denizli horozu her yerde öter
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Bilgisayarında virüs olabilir arkadaşım sana tavsiyem şunu indir ve bilgisayarını tarat

http://www.download.com/Avira-AntiVir-PersonalEdition-Classic/3000-2239_4-10322935.html?part=dl-10322935&subj=dl&tag=button

Sonucu paylaşırsan sevinirim :) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

RedKit bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hocam bendede buna benzer bir sorun vardı..Aradım müşteri hizmetlerini arıza kaydı aldılar.Telekomdan sonra aradılar versiyon yüklemesi yaptılar sorun çözüldü

arıza kaydını aramıstım ama o zaman internetim tamamen kesikti ve 3 gün içinde yaptılar tekrar deneyeceğim arıza kaydını saol.

Nev-i Şahsına Münhasır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    Alerjik bunu yazdı:

Bilgisayarında virüs olabilir arkadaşım sana tavsiyem şunu indir ve bilgisayarını tarat

http://www.download.com/Avira-AntiVir-PersonalEdition-Classic/3000-2239_4-10322935.html?part=dl-10322935&subj=dl&tag=button

Sonucu paylaşırsan sevinirim :) 

valla avast kullanıyorum hic virüs ile karsılasmadım tabi avastta yakalayamamıs olabilir onu bilemem ama antivirüsüm var yani pc de ama bunuda deneyeceğim..

sonucuda ileteceğim tabi:)

Nev-i Şahsına Münhasır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nikita
    nikita's avatar
    Erkek
    arkadaşım kabloları bi kontrol et istersen bir yerlerde ezilme sıkışma falan varsa ondan da olabilir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Zaten sen arıza kaydını verene kadar deli ederler yok diyo virüs girmiştir burda bişi gözükmüyo yok işte çalışma var o yakada yani telekomdan sonuç alamazsın kanımca.Sen bi verdiğim programı dene :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

http://uploaded.to/?id=wf70nz

dene bakalım hoca kurduktan sonra masaüstünde programı çalıştır en üsttekine tıkla sonra altakine tıkla pc yi yeniden başlat..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    arkadaşım kabloları bi kontrol et istersen bir yerlerde ezilme sıkışma falan varsa ondan da olabilir  
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    valla bende dün aradım müşteri hizmetLerini aynı böle dedi bana bende kendi kendime dusundum ne alaka şimdi :)

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

Alerjik bunu yazdı:
    Zaten sen arıza kaydını verene kadar deli ederler yok diyo virüs girmiştir burda bişi gözükmüyo yok işte çalışma var o yakada yani telekomdan sonuç alamazsın kanımca.Sen bi verdiğim programı dene :)
    biliyorum ne kadar zor yaptıklarını ilk arıza kaydını verdikten 3 gün sonra ancak yapabildiler ve o 3 gün  içinde  bir  kac kere daha aradım benimde hiç umudum yok telekomdan ama yinede bidlireceğim arıza kaydına

ve senin verdiğin programıda şimdi indiriyorum..

Nev-i Şahsına Münhasır.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    By_Gizemli bunu yazdı:
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    valla bende dün aradım müşteri hizmetLerini aynı böle dedi bana bende kendi kendime dusundum ne alaka şimdi :)
    valla gizemli bencede olabilir yani kablolardan hele bende daha çok olabilir interneti 4 kisi ile  paylasıyorum ve internet kaboları penecereden gidiyor ve pencere kapalı olduğu icin arada sıkısmıslar düzelttim bakalım olacakmi ;)

Nev-i Şahsına Münhasır.
Toplam Hit: 3230 Toplam Mesaj: 14