folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Sürekli Mouse Bozuluyor. Mouse Tavsiyesi Olan Var Mı?

Sürekli Mouse Bozuluyor. Mouse Tavsiyesi Olan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

3 yıldan fazladır rival 3 kullanıyorum bi 5 yıl daha gider gibi duruyor kalite ve hissiyat olarak.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

3 yıldan fazladır rival 3 kullanıyorum bi 5 yıl daha gider gibi duruyor kalite ve hissiyat olarak.

+1

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Uzun ömürlükükte microsoft klavyesi ve mause u çocuğuna miras bırakabilirsin.

Orta kalite orta ömür bloody

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    darkroques61 bunu yazdı

12 yıldır Logitech M325 kullanıyorum topu işlevini kaybetse de iş görüyor ama ben de değişeceğim aynı model olmuş dünya para..

12 yılda yere kaç kere düştüğünü hatırlamamakla birlikte unifying alıcısı ya bozulmuştu ya kaybolmuştu yıllar önce Logitech'e mail atmışım ücretsiz yeni yollamışlardı..

Bugüne kadar kullandığım en f/p ürünüdür sessiz olmadığı için farklı modem bakacağım ama ben de takipteyim..

Bendeki mouse da 10 yılı geçti, tek sıkıntı tekerleğin lastiği eridi, onu yedek parça olarak bulmak mümkün mü acaba?

goo.gl/qBNZmW
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

benimde bayya eski bi tane avrdı sonra gittim  logitech  m590 aldım 2 pc de kullanılıyor iyi oluyor .

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Logitech efsanedir ama microsoft un faresinden başka bir şeyini sevmem.benim de fare değişecek.orta halli microzort alacağız çare yok.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

evde microsoft kablosuz mouse varmış şimdilik onunla takılıyorum. tavsiyeler için teşekkürler :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

bende bir mouse'a 2bin lira versem bende rahat olurum aq 😒

Cigu bigule :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

https://www.hepsiburada.com/a4-tech-xl-750bh-oscar-yazilim-64k-bellek-anti-titresim-3600cpi-laser-oyuncu-mouse-p-BS1372

Yorumlara bakarsan 7 yıl, 10 yıl kullananlar çok var. Ben de 10 yıldır kullanıyordum hediye steelseries rival 3 gelince dükkandaki bilgisayara koydum. 12 senedir fotoğrafçıyım 2 bilgisayarda + evde 10 yıl falan kullandım. Sadece 1 tanesi bozuldu onun olduğu bilgisayar da orospu gibiydi gelen geçen oturuyordu müşteriler de fotoğraf falan seçiyordu oradan. Günde 3 saat kullanıyorsan ömürlük olur senin için biz 12-15 saat kullanıyoruz.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı

https://www.hepsiburada.com/a4-tech-xl-750bh-oscar-yazilim-64k-bellek-anti-titresim-3600cpi-laser-oyuncu-mouse-p-BS1372

Yorumlara bakarsan 7 yıl, 10 yıl kullananlar çok var. Ben de 10 yıldır kullanıyordum hediye steelseries rival 3 gelince dükkandaki bilgisayara koydum. 12 senedir fotoğrafçıyım 2 bilgisayarda + evde 10 yıl falan kullandım. Sadece 1 tanesi bozuldu onun olduğu bilgisayar da orospu gibiydi gelen geçen oturuyordu müşteriler de fotoğraf falan seçiyordu oradan. Günde 3 saat kullanıyorsan ömürlük olur senin için biz 12-15 saat kullanıyoruz.

bunun 747h modeli var bende, ancak 1-2 yıl sonra mouse da sapmalar olmaya başladı. oyun esnasında ani hareketlerde mouse yukarı doğru kayıyordu, düzeltene kadar ölüyorduk oyunda.

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 2980 Toplam Mesaj: 22
mouse