Sürekli Mouse Bozuluyor. Mouse Tavsiyesi Olan Var Mı?
-
3 yıldan fazladır rival 3 kullanıyorum bi 5 yıl daha gider gibi duruyor kalite ve hissiyat olarak.
-
Kreyzi bunu yazdı
3 yıldan fazladır rival 3 kullanıyorum bi 5 yıl daha gider gibi duruyor kalite ve hissiyat olarak.
+1
-
Uzun ömürlükükte microsoft klavyesi ve mause u çocuğuna miras bırakabilirsin.
Orta kalite orta ömür bloody
-
darkroques61 bunu yazdı
12 yıldır Logitech M325 kullanıyorum topu işlevini kaybetse de iş görüyor ama ben de değişeceğim aynı model olmuş dünya para..
12 yılda yere kaç kere düştüğünü hatırlamamakla birlikte unifying alıcısı ya bozulmuştu ya kaybolmuştu yıllar önce Logitech'e mail atmışım ücretsiz yeni yollamışlardı..
Bugüne kadar kullandığım en f/p ürünüdür sessiz olmadığı için farklı modem bakacağım ama ben de takipteyim..
Bendeki mouse da 10 yılı geçti, tek sıkıntı tekerleğin lastiği eridi, onu yedek parça olarak bulmak mümkün mü acaba?
-
benimde bayya eski bi tane avrdı sonra gittim logitech m590 aldım 2 pc de kullanılıyor iyi oluyor .
-
Logitech efsanedir ama microsoft un faresinden başka bir şeyini sevmem.benim de fare değişecek.orta halli microzort alacağız çare yok.
-
evde microsoft kablosuz mouse varmış şimdilik onunla takılıyorum. tavsiyeler için teşekkürler :)
-
unbalanced bunu yazdı
ben bunu kullaniyorum gayet memnunum.
bunun klavyesini de kullaniyorum,ondan da cok memnunum
bende bir mouse'a 2bin lira versem bende rahat olurum aq 😒
-
Yorumlara bakarsan 7 yıl, 10 yıl kullananlar çok var. Ben de 10 yıldır kullanıyordum hediye steelseries rival 3 gelince dükkandaki bilgisayara koydum. 12 senedir fotoğrafçıyım 2 bilgisayarda + evde 10 yıl falan kullandım. Sadece 1 tanesi bozuldu onun olduğu bilgisayar da orospu gibiydi gelen geçen oturuyordu müşteriler de fotoğraf falan seçiyordu oradan. Günde 3 saat kullanıyorsan ömürlük olur senin için biz 12-15 saat kullanıyoruz.
-
DarkSkull bunu yazdı
Yorumlara bakarsan 7 yıl, 10 yıl kullananlar çok var. Ben de 10 yıldır kullanıyordum hediye steelseries rival 3 gelince dükkandaki bilgisayara koydum. 12 senedir fotoğrafçıyım 2 bilgisayarda + evde 10 yıl falan kullandım. Sadece 1 tanesi bozuldu onun olduğu bilgisayar da orospu gibiydi gelen geçen oturuyordu müşteriler de fotoğraf falan seçiyordu oradan. Günde 3 saat kullanıyorsan ömürlük olur senin için biz 12-15 saat kullanıyoruz.
bunun 747h modeli var bende, ancak 1-2 yıl sonra mouse da sapmalar olmaya başladı. oyun esnasında ani hareketlerde mouse yukarı doğru kayıyordu, düzeltene kadar ölüyorduk oyunda.