folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Suriye, Sınırötesine Destek Verdi: Arkanızdayız(Ya Biz?)

Suriye, Sınırötesine Destek Verdi: Arkanızdayız(Ya Biz?)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oktaysecurity
    oktaysecurity's avatar
    Erkek
    kafkafkaf bunu yazdı:
    -----------------------------

Ulen bu ülkeyi yöneten iktidarında, muhalefet yapamayan embesillerinde taaaa...........

Öyle bir konumdayız ki elimizde öyle kozlar varki... Kaypak son osmanlı padişahları bile bu ülkeyi yönetenlerden daha iyi denge politikası yönetiyorlardı. 

Gelelim soruna. Suriye yıllarca pkk'yı beslemiş bi ülke olarak(türkiyenin (daha doğrusu CIA'nın türkiye üzerinden) müslüman kardeşler adlı suriyeli terör örgütünü beslemesi yüzünden)  pkk'ya karşı yanımızda olması bizi şaşırtmamalı, çünkü karşıda abd diye bir düşman var. Ben olsam iran-suriye-rusya yakınlaşması ve rusya -abd karşıtlığında denge oyunu kurar ekonomimi düzeltir, bağlarımı genişletir, kendi kontrol alanımı oluşturarak dünya muhasır medeniyetleri arasında arasında en üst noktaya(hak ettiğimiz) çıkmaya çalışırdım.

tamamen katılıyorum

Sade Üye
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oktaysecurity
    oktaysecurity's avatar
    Erkek
    artık bütün bu soruların yanıtını çok geçmeden öğreneceğiz. tezkere çıktı... herke için en iyisi olur inşallah

Sade Üye
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    oktaysecurity bunu yazdı:
    artık bütün bu soruların yanıtını çok geçmeden öğreneceğiz. tezkere çıktı... herke için en iyisi olur inşallah
    hoca sen ne iş yapıyorsun?kısaca anlatırmısın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oktaysecurity
    oktaysecurity's avatar
    Erkek

basın. çok kısa bi şekilde. ama tezkereyle beraber savaş muhabirliği yapacağım Kuzey Irakta

Sade Üye
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    oktaysecurity bunu yazdı:

basın. çok kısa bi şekilde. ama tezkereyle beraber savaş muhabirliği yapacağım Kuzey Irakta

hangi kanal :) 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oktaysecurity
    oktaysecurity's avatar
    Erkek

kanal değil

DHA. daha önce kanald de çalışmıştım radyocu olarak... burada önce ir2 vardı o iyi tanır beni.

Sade Üye
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek

arkadaşlar dünyanın yuvarlak olması nedeniyle delikanlı olmadığını hepimiz biliyoruz bu yüzden dünya devletleride sık sık yeni senaryolarla gündeme geliyor suriye zaten son bi kaç aydır Türkiyenin lehine ataklar yapmaktadır en büyük atağıda KKTC ye tarifeli gemi seferi başlatmasıdır bu beklenen bişeydi çünkü iranla ilişkilerinden dolayı amerika boğazlarına bastıkça basıyor bi çıkış yolu bulmak zorundalar yoksa ırak takine benzer bi işgal onlarıda bekliyor benim tek dileğim amerikanın suriyeyi daha fazla sıkıştırması bu sefer KKTC yi kesin devlet olarak kabul ederler buda rumlara kapak olur

Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
      Valla arkanızdayım da demiyo şu terbiyesize arkanızdayız diyor.Arkamızı sık kontrol etmemiz lazım aman neme lazım.Araplara pek güven olmaz .Usd çok severler.Kendilerini jigolamı zannediyorlar.

Temel adalettir .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oktaysecurity
    oktaysecurity's avatar
    Erkek
    acaba bunlar arkanızdayız derken başka bişey ima etmesin :) olurmu olur la valla...

Sade Üye
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzman05
    uzman05's avatar
    Erkek
    kafkafkaf bunu yazdı:

Ulen bu ülkeyi yöneten iktidarında, muhalefet yapamayan embesillerinde taaaa...........

Öyle bir konumdayız ki elimizde öyle kozlar varki... Kaypak son osmanlı padişahları bile bu ülkeyi yönetenlerden daha iyi denge politikası yönetiyorlardı. 

Gelelim soruna. Suriye yıllarca pkk'yı beslemiş bi ülke olarak(türkiyenin (daha doğrusu CIA'nın türkiye üzerinden) müslüman kardeşler adlı suriyeli terör örgütünü beslemesi yüzünden)  pkk'ya karşı yanımızda olması bizi şaşırtmamalı, çünkü karşıda abd diye bir düşman var. Ben olsam iran-suriye-rusya yakınlaşması ve rusya -abd karşıtlığında denge oyunu kurar ekonomimi düzeltir, bağlarımı genişletir, kendi kontrol alanımı oluşturarak dünya muhasır medeniyetleri arasında arasında en üst noktaya(hak ettiğimiz) çıkmaya çalışırdım.

içimi okumuşsun :)

gidene Yol , gelene kol Ver
Toplam Hit: 3095 Toplam Mesaj: 24