Suriyeden Elektronik (Telefon, Laptop, Ekran Kartı, Oyun Konsolu Vb.)
-
merhaba arkadaşlar, suriyeden 2. el veya sıfır elektronik ürünler getirmek istiyorum. bu piyasaya hakim olan veya halihazırda dükkanı olan arkadaşlar iletişime geçerse sevinirim. birlikte kazanalım...
adiga tarafından 11/Eki/26 08:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam kaçak olmadığı sürece yurtdışı ikinci el gümrük bakanlığından izine tabi diye biliyorum.
Bir ara telefon getirip satmak istedim ama araştırınca böyle birşey görmüştüm. -
esinti bunu yazdı
Hocam kaçak olmadığı sürece yurtdışı ikinci el gümrük bakanlığından izine tabi diye biliyorum.
Bir ara telefon getirip satmak istedim ama araştırınca böyle birşey görmüştüm.hocam kişisel eşya muafiyeti var.
https://ticaret.gov.tr/gumruk-islemleri/sikca-sorulan-sorular/bireysel/yolcu-muafiyetleri
-
Bu kaçak mal işi yapan esnaflar çete gibi. Seni rakip olarak görmek istemediğinden maliye, markanın avukatları, Cimer vs vs her yere şikayet eder.
-
mkyb bunu yazdı
Bu kaçak mal işi yapan esnaflar çete gibi. Seni rakip olarak görmek istemediğinden maliye, markanın avukatları, Cimer vs vs her yere şikayet eder.
doğrudur hocam. fiiliyata geçmeyen suç oluşturmaz şuan şikayet edebilirler :)
yalnız ürünler orijinal
-
adiga bunu yazdımkyb bunu yazdı
yalnız ürünler orijinal
Orijinal olsa bile maliyeye alış faturasını gösteremezsen sağlam ceza kilitler.
-
mkyb bunu yazdıadiga bunu yazdımkyb bunu yazdı
yalnız ürünler orijinal
Orijinal olsa bile maliyeye alış faturasını gösteremezsen sağlam ceza kilitler.
hocam başımıza bir iş gelmesini istemediğinizi biliyorum. ama tr de hayat şartları malum.
-
Suriye boş hocam.
Irak'tan getir getireceksen. Ha oraya da gidemiyorsan, Nusaybin, Cizre ve Silopi'den al.
-
kapida bir arkadasin yoksa biraz zorlanabilirsin
-
blackhammer bunu yazdı
kapida bir arkadasin yoksa biraz zorlanabilirsin
hocam kaçakçılık değil bu yasal hak.
https://ticaret.gov.tr/gumruk-islemleri/sikca-sorulan-sorular/bireysel/yolcu-muafiyetleri
-
cuneyd bunu yazdı
Suriye boş hocam.
Irak'tan getir getireceksen. Ha oraya da gidemiyorsan, Nusaybin, Cizre ve Silopi'den al.
hocam suriye sınırınına çok yakınım halep 2 saat. tr ye girmiş cihaz zaten karı koyulmuş cihazdır. benim amacım kendim getirmek.