Suriyeli Mülteciye Sınavsız Üniversite
-
DJ_Alper bunu yazdıblackglove bunu yazdıSharpShooter bunu yazdı
beyler sakin..
adam çalışmış suriye de sınavı kazanmış, liderleri anasını sikmiş ülkenin. bu adamın hayalleri ne olucak?
yazıyı dikkatli okuyun, suriyede lisans eğitimi alanlar sınırdaki üniversitelere gidicekmiş. zaten hiç kimse gitmez o üniversitelere yerel halk dışında. alabildiklerine göre kontenjanları var demektir..
tamamda bilader heryıl 2 milyon tc vatandaşı sınava girip yalnızca 200 bini kazanırken bu adamlar hangi kontenjandan yararlanacak kaldıki yarın öbürgün üniversitede bunlar pkklılar gibi yok dilimizi konuşturmuyorlaar yok yöresel kıyafetlerimizle gezemiyoruz diye sorun çıkarırlarsa neolacak
kontejyan açığı diye birşey duymadınmı
Türkiye Cumhuriyeti Tüm dünyadan özelliklede orta doğudan çoğu öğrenciyi üniversitelerinde okutuyor harp akedemisi ve polis akedemileride dahil
sen gidip avrupada üni okurken ya bu geldi bunun yüzünden okuyamıyoruzmu diyorlar? saçmalamayın ya :)
halla halla senin o bahsettiğinler ülkelerinde sınava giriyorlar biz yurtdışında okuyacağımz zaman üds puanı istiyorlar ileri düzeyde ingilizce hele fransada okumak istersen fransızca kesin istiyorlar senin o bahsettiğin diğer ülkelerden gelenler mülakata giriyor biz gideceğimiz zaman başkonsoloslukta saatlece mülakat yaptırıyorlarr pekii bunlara ne sikimm yapıyorlar sadece beyanat yürü bee
-
araplar insan
ama
biz orospu cocuguyuz.
kufur etmicem.
-
biz götümüzü yırtalım üniversiteye girelim diye adamlar hopp hemen girsin.bizim psikolojimiz bozulsun, depresyona girelim üniversiteye girebilmek için onlar dağdan gelip bağdakini kovsunlarr .ben bunların ta..............!!!!!!
-
beyler saçma konuşuyorsunuz.
doğu sınırında üniversite tercih ettiniz mi? etmediniz edilmediği için kontenjanlar boş, boş sıralar olacağına suriyeli insanlar okusun.
boş boş konuşmayın, sanki sen tercih ettin adam yok sen gidemezsin suriyeli mi gelicek dedi...
edit: avrupa ülkerine tüm dünyadan istek geliyor okumak için, türkiyenin halkı bile kendi ülkesinde okumamak için yurtdışına kaçma derdinde. bırakın allasen şimdi mi değere bindi doğu sınırındaki üniversitelerimiz? delikanlı olsaydınız da yazsaydınız madem bu kadar meraklısınız sınırdaki ünilere.
SharpShooter tarafından 22/Eyl/12 15:37 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu olanlara karşı elimde ki tek güç penisim ve onu da bir yerlerine sokamıyorum.
-
SharpShooter bunu yazdı
doğu sınırında üniversite tercih ettiniz mi? etmediniz edilmediği için kontenjanlar boş, boş sıralar olacağına suriyeli insanlar okusun.
boş boş konuşmayın, sanki sen tercih ettin adam yok sen gidemezsin suriyeli mi gelicek dedi...
edit: avrupa ülkerine tüm dünyadan istek geliyor okumak için, türkiyenin halkı bile kendi ülkesinde okumamak için yurtdışına kaçma derdinde. bırakın allasen şimdi mi değere bindi doğu sınırındaki üniversitelerimiz? delikanlı olsaydınız da yazsaydınız madem bu kadar meraklısınız sınırdaki ünilere.
muglaliyim. ve adanada okuyorum.
hepiniz susarsiniz benim soz hakkim var.
-
ben iskandinav ülkelerini araştırmaya başladım vatandaşlık almayı düşünüyorum birinden sınavıdır ne varsa hazırlanıcam öğrenicem gidicem buralardan artık yaşanmaz buralarda.
-
AbdullahAzad bunu yazdıSharpShooter bunu yazdı
muglaliyim. ve adanada okuyorum.
hepiniz susarsiniz benim soz hakkim var.
aynen bende maraşta kuzen hatayda okuyorr benim de konuşmaya hakkım var
-
SharpShooter bunu yazdı
Birirlerinin Kulakları çınlar Sharp :) N ile başlıyor adı :)
SeRDaR tarafından 22/Eyl/12 17:44 tarihinde düzenlenmiştir -
SeRDaR bunu yazdıSharpShooter bunu yazdı
Birirlerinin Kulakları çınlar Sharp :) N ile başlıyor adı :)
ahaha :D