folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sürücü Kursları Ve Ehliyet Hakkında

Sürücü Kursları Ve Ehliyet Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SnowDrop
    SnowDrop's avatar
    Erkek

Gharzvog bunu yazdı:
    -----------------------------

hocalar öncelikle cevaplarınız için teşekkürler.

o zaman ben en yakın zamanda gidip sürücü kursuna kayıt olucam. galiba beni sınavlara felan onlar sokuyorlarmış.

ortalama 4 ayım kaldı benim. şuanda kayıt olsam sürücü kursunu bitirsem ve 18 oldukdan sonra ilk sınavlara girmem mümkünmüdür?

hocam ben 6 gün erken doğsam kaydımı yaptırabılıyordum fakat onun belirli zamanları var sınavdan en gec 1 ay once doğman lazım kursa kayıt olmak ıcın

ben küçükken 5 yaşındaydım lan bu kadar açık ve net.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nigdeli
    nigdeli's avatar
    Erkek

Ben ehliyeti almadan önce aynı senin gibiydim ne zaman alcam diye. Ehliyeti almadan önce ne zaman biyere gitsem zırt polis çıkıyodu karşıma sonrasında ehliyeti aldım bi polis bile çıkıpta ehliyet ruhsat demedi. Ehliyeti almadan önce alnımızdamı yazıyodu ehliyetsiz diye anlayamadım gitti :) Sana tavsiyem acele etme sırasıyla herşey halledilir kasma ehliyet alcam diye heleki aldıktan sonra fazla araba sürdünmü ciddi söylüyorum bıkarsın araba sürmekten.

Sahte bahara aldanma ayazda kalırsın...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maldonado
    Maldonado's avatar
    Erkek

SterionHero bunu yazdı:
    Hocam Türkiyede parayı basınca ehliyeti veriyolar sen yeterki paradan haber ver

O devir eskidendi  şu an çok çok zor bas parayı al ehliyeti..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

müdür ben 2006da 19 yaşımda başladım kursa. kurs tanıdıktı ucuz olur ve derslere girmem gerekmez diye kaydoldum. kurs bulunduğum yere 5 saat mesafede memeleketteydi. hala almadım ehliyeti. bütün sınavları direksiyonu geçtim. 2 000 tl civarı harcadım(git gel yol dahil) kursa 650 vermiştim. 320 lira falan yatırıp alıcam. krediyi kesmese büyük devletimiz belki almışltım. ama nasip:( bu arada izmirde burs vermek isteyen varsa alabilirim :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _KN_
    _KN_'s avatar
    Erkek

Bütün masraflar 1000TL civarı tutar.

Çorlu'nun Yeni Mahallesi - ForumCorlu.com!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

_KN_ bunu yazdı:

tutmaz.

@Gharzvog

sevgili kardeşim 18in dolmadan sabıka kaydı vs. alamazsın, 18in dolmadan ve bu tip belgeleri almadan kursa kaydolamazsın, kursa kaydolmadan teorik ve direksiyon sınavlarına giremezsin.

kursa şimdi kaydolayım ya da sınava şimdiden gireyim ehliyeti 18 dolunca alırım diye bir olay yok malesef

kursa kaydolmak zorundasın, derslere katılmak zorunda değilsin.

ben de martlıyım, nisan sınavına girdim, ehliyetimi mayıs başında aldım, ne kadar sürede alırım diye fikir edinmen açısından.(parayı bas al diye birşey yok arkadaşların dediği gibi.)

masraflara gelirsek ortalama kurs fiyatları 350-400 gibi değişiyor (250ye de gördüm) (istanbul için konuşuyorum),
    belgeler [sabıka kaydı, sağlık raporu, kan kartı ıvır zıvır] 50 tl kadar bi masraf çıkarsa (maksimum),
    240 küsür lira harç ücreti, 50 tl de kart ücreti olmak üzere 600 tl üzerinde bir masrafın olacak.(bugünün fiyatları üzerinden konuşuyoruz)

son olarak sabret eğer ehliyetini alır almaz altına araba çekilmeyecekse aceleye hiç gerek yok, 2 senedir cüzdanda yatıyor ehliyet, kimlik niyetine kullanıyorum :)

http://kocaer.me
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Bende E+A2 alacam kursun benden aldığı para 500 Tl (5 taksit) sizede tavsiyem E sınıfı almanız yeni alacaklar için özellikle ilerde çok işine yaracaktır emin ol  

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _KN_
    _KN_'s avatar
    Erkek

o6u2 bunu yazdı:

_KN_ bunu yazdı:

tutmaz.

@Gharzvog

sevgili kardeşim 18in dolmadan sabıka kaydı vs. alamazsın, 18in dolmadan ve bu tip belgeleri almadan kursa kaydolamazsın, kursa kaydolmadan teorik ve direksiyon sınavlarına giremezsin.

kursa şimdi kaydolayım ya da sınava şimdiden gireyim ehliyeti 18 dolunca alırım diye bir olay yok malesef

ben de martlıyım, nisan sınavına girdim, ehliyetimi mayıs başında aldım, ne kadar sürede alırım diye fikir edinmen açısından.(parayı bas al diye birşey yok arkadaşların dediği gibi.)

masraflara gelirsek ortalama kurs fiyatları 350-400 gibi değişiyor (250ye de gördüm) (istanbul için konuşuyorum),
    belgeler [sabıka kaydı, sağlık raporu, kan kartı ıvır zıvır] 50 tl kadar bi masraf çıkarsa (maksimum),
    240 küsür lira harç ücreti, 50 tl de kart ücreti olmak üzere 600 tl üzerinde bir masrafın olacak.(bugünün fiyatları üzerinden konuşuyoruz)

son olarak sabret eğer ehliyetini alır almaz altına araba çekilmeyecekse aceleye hiç gerek yok, 2 senedir cüzdanda yatıyor ehliyet, kimlik niyetine kullanıyorum :)

İstanbulda fiyatlar nasıl bilmiyorum ama son sözüne katılıyorum :) Büyük ihtimal stajyer muhabbetine de takılacaksın hocam o yüzden.Bulunması da kötü değil ama araba olmayınca moralin bozulabilir :)

Çorlu'nun Yeni Mahallesi - ForumCorlu.com!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Maldonado bunu yazdı:

SterionHero bunu yazdı:
    Hocam Türkiyede parayı basınca ehliyeti veriyolar sen yeterki paradan haber ver

O devir eskidendi  şu an çok çok zor bas parayı al ehliyeti..

Yurtdışında nasıl ehliyet veriyolar bilsen emin ol sende öle derdin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

o6u2 bunu yazdı:

tutmaz.

@Gharzvog

bütün sorularıma cevap oldun hocam. saolasın.

bu arada araba var ama ehliyet yok :)

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
Toplam Hit: 5232 Toplam Mesaj: 33