Sürücü Kurslarındaki Oyun-3D Driving School
-
sürücü kurslarında oynanan şehir içi araba eğitimi. kırmızı ışık tabela felan güzel bi oyun ben hocayı deli ettim :D:D 3d bi oyun olup 90 mb lık güzel bişey
http://www.gamemun.com/download2/game/3ddrivingschool.zip
not:şifresi zipteki not defterinde var
-
Hacı sağol...Dave Mirra BMX olurya bu oyun karşına çıkar birgün kesin bana haber ver 1yıldır bu oyunu aradım bulamadım...pc versiyonu olacak ha playstation var...
-
eyvallah ya bende bu oyunu arıyodum.çok makbule geçti valla.Ya bide EA games in undying die bi oyunu vardı eski bi oyun.O oyun elinde olan varmı ya?
-
Hacılar oyun manyaq bişe durmayın indirin...sinyal felan vermezsen uyarıyor..adamı ezion manyaq daşşaq bi oyun..
-
computerwolf bu oyunun hilesi yokmu yaff :D:D:D
-
hey Hocam haklısın bi zamanlar bende merakla indirdim :d kurcaladım oyunu ama oyun bi bo.. yaramaz neden dersenız daha haraket etmeden zırt pırt ceza kesılıyor ve Grfaix Berbat arabanın içi hariç çünki hazır foto hiç bir oyun motoru kulanılmamış yani demem oki sallama bir oyun ama yınede ilgisini çekecek olanlar vardır ...
-
Lord_x_max bunu yazdı:
computerwolf bu oyunun hilesi yokmu yaff :D:D:D
aaa olmamı :D gazı kökle süper şeyler oluyor
-
gta da yok bundaki arabalar.bide bunun free dolaşması varmıyki.
-
çok zor lan bu ota boka atlıyo
-
ir2 bunu yazdı:
çok zor lan bu ota boka atlıyo
zuhahahhahah :D:D hoca desene ben bu oyunları sewmem sana NFS most wanted tavsiye ederim bas a.q. :D -
NFS yenı çıkan butun surumlerini bi anlamda ıı bulmuyorum oyn grafizler muhteşem a.k tamamda yanlız arabaların içten görüntüsü yok içine girilmiyor a.k
Toplam Hit: 5853 Toplam Mesaj: 13