Sürücüler Acılmıyor, Yardım Lütfen
-
kasperi kapattım ama farkeden bişey olmadı ya napsak acaba, dosyada inmiyo htm adresi çıkartıyo
-
gel hocam sana msn den göndereyim.
e-s-s-a-n@hotmail.com
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------gel hocam sana msn den göndereyim.
e-s-s-a-n@hotmail.com
-----------------------------
hoca msn e geldik ama cevap vermedin¿ -
cepni bunu yazdı:
essan bunu yazdı:
-----------------------------gel hocam sana msn den göndereyim.
e-s-s-a-n@hotmail.com
hoca msn e geldik ama cevap vermedin¿
-----------------------------hoca elektrikler gitti geldi.. :|
-
kasperi kaldırdım, nod kurdum tarattım virüs bulamadı, galiba dediğiniz gibi kasper silmiş disklerin autorunını, ne yapsak da eski haline getirsek bunları, tek çare format mı?, format atarsam, F: yi nasıl halletcem, çift harddisk kullanıyom F: de sistem dosyası namına bişey yok tamamen arşiv? f disk mi atmam gerekecek ona?
-
Aynı sorun bende de vardı biraz önce essan hocanın verdıgı dosyayı çalıştırdım restart attım. düzeldı.
teşekkürelr
-
essan hocanızın profiline yorum ekleyin :D
-
hocalar son gönderdiğim linkteki "flashcleaner" olan dosya bazen işe yaramadı + test edildi. ilk upload ettiğim "kill autorun" isimli dosya işe yarıyor + test edildi :) Bilgilerinize arz ederim. saygı ve sevgilerimle :)
-
sıkıntı hallolmuştur kill_autorun işe yarıyo, herkese teşekkürler, özellikle şu an hala benle msn de mücadele veren essan a:)
-
essan bunu yazdı:
hocalar son gönderdiğim linkteki "flashcleaner" olan dosya bazen işe yaramadı + test edildi. ilk upload ettiğim "kill autorun" isimli dosya işe yarıyor + test edildi :) Bilgilerinize arz ederim. saygı ve sevgilerimle :)
-----------------------------Bendede tam tersı oldu:))
Toplam Hit: 5294 Toplam Mesaj: 26