folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Suudiler Hz. Muhammed"İn Mezarını Yıkacaktı, Atatürk Engel Oldu

Suudiler Hz. Muhammed"İn Mezarını Yıkacaktı, Atatürk Engel Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ZoRKaYa bunu yazdı:
    -----------------------------

Eğer Peygamber efendimiz hakkında tek bir söz edersen muhattabı bi tek o olmaz tüm islam alemi olur lafını bil de konuş lütfen!
    ZoRKaYa senin bana yazdığın iletiden sonra ben kaynak gösterdim mi?Evet.Gösterdiğim kaynaklar,senin islam alimi dediğin adamlar değilmi?Evet.Öyleyse anlaşılamayan ne?Bir kez daha yazmak istemiyorum.Lütfen bu son olsun.İnanıp inanmamak veya saygı gösterip göstermemek beni ilgilendirir.Bu konularda kişiler hürdür.Ancak bu hürlük hakareti kapsamaz ki yazdıklarıma bakarsan tek bir hakaret bulamayacaksın.Artık boş beyhude ilerle uğraşma.

Esenkal

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

Turkcu_Dirilis bunu yazdı:

ZoRKaYa bunu yazdı:

Eğer Peygamber efendimiz hakkında tek bir söz edersen muhattabı bi tek o olmaz tüm islam alemi olur lafını bil de konuş lütfen!
    ZoRKaYa senin bana yazdığın iletiden sonra ben kaynak gösterdim mi?Evet.Gösterdiğim kaynaklar,senin islam alimi dediğin adamlar değilmi?Evet.Öyleyse anlaşılamayan ne?Bir kez daha yazmak istemiyorum.Lütfen bu son olsun.İnanıp inanmamak veya saygı gösterip göstermemek beni ilgilendirir.Bu konularda kişiler hürdür.Ancak bu hürlük hakareti kapsamaz ki yazdıklarıma bakarsan tek bir hakaret bulamayacaksın.Artık boş beyhude ilerle uğraşma.

Esenkal

Esen mesen kalmıyorum kardeşim beyhude boş işlerde değil... Lafa bak saygı gösterip göstermemek kendi işiymiş... Görün adminler! Duyun adminler! Yeter adminler! Ben sustum bu adamın yazdıkları okunsun... Ama adam gibi okunsun...

echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    suudilerden başka ne beklenirdi ki şerefsizler..

We can be more, we can be much more.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek

Dreamtn bunu yazdı:

hasbünallahü ve nimel vekil .. 

Bismillahirrahmanirrahim diyelim

1.cisi Buharinin bu yaptıklarını yazdıkları yerlerdeki yazıları senden istiyorum bulabilirsen davanı savunuosan !

Vede Biliyorsun Hz. Ömer dönemindeki arap güçlerini ? Türklerden daha güçlüydüler Araplar Türklerin Üstüne yürüyeceklerdir ama Hz. Ömer onlara ilişmeyin  RASULULLAHIN hadisi var diye ? He şöyle birşeyde var Ki şöyle düşünelim hadi Türklerde Eskiden Orta Asyada kesip biçmişlerdir bir sürü insanı Türkler katilmi oluyor. Onlar yapınca onlar katil oluyor ama ki yapmamışlardır Hz.Muhammedin haberi olduğu işlerde 

2.cisi Fatih İstanbulu müslümanlar için Aldı yani Türk ırkı islamı seviyordu ve benimsiyordu . ayet bile var Zaten bir arkadaşımız dile getirdi .

3.cüsü Sen kimi kandırıyosun ayet bu 

Size şunları nikahlamak haram kılındı: Anneleriniz, kızlarınız, kız kardeşleriniz, halalarınız, teyzeleriniz, erkek ve kız kardeşlerinizin kızları, sizi emziren süt anneleriniz, süt kızkardeşleriniz ve karılarınızın anneleri, ve kendileri ile zifafa girdiğiniz kadınlarınızdan olan ve evlerinizde bulunan üvey kızlarınız. Eğer üvey kızlarınızın anneleri ile zifafa girmemişseniz onlarla evlenmenizde size bir günah yoktur. Sulbünüzden gelen (öz) oğullarınızın hanımları ile evlenmeniz ve iki kız kardeşi birlikte nikahlamanız da haramdır. Ancak cahiliyyet devrinde geçen geçmiştir. Şüphesiz ki Allah gafur (çok bağışlayıcı) ve çok merhamet edicidir. Nisa Suresi 23. Ayet

4.cüsü  Sen dinine bağlı ol Senide Allah sever dinde ayrım yoktur sevgi vardır sevgi ayrımı sen Allah(cc) bi adım gelirsen Allah(cc) 10 adım gelir. Sende sevdiği kulu olmaya çalış senide öbür insanlardan ayrı tutsun bu senin tutumu ve Birisi seçilmek zorundaydı birisi yol göstermek zorundaydı Allah (cc) Hz . Muhammedi yarattı herşeyiyle ama herşeyiyle güzel olan Hz. Muhammedi Hz. Muhammedin yaptığı bir kötülüğü söyle ben sana 300 tane iyiliğini söyleyeyim .

5.cisi  Şimdi kardeşim Kuranı kerim yalan diyosun peki git Şimdi Topkapı Sarayına Hz Osmanın Kuranı var orda hatta kanları bile vardır  Bugünkü Kuranı Kerimin aynısıdır. O zaman yazılmış Hz.Peygamberin arkadaşlarından Hz. Osmannı yazdığı yani değiştirilmemiş bugüne kadar ? Ne diyiyim sana şimdi git gör .

2. olarak Dünyanın kaç yerine yollanmıştır eski örneklerini incele yine aynıdır Onlarla. 

Ayette vardır ; Kuranın Koruyucusu Allahtır diye .

Sen kimi kandırıyosun. Şiiler böyle değişmiş diyorlar getir bi şii konuşsun benle ! açıklayayım .

Selametle .
    Birincisine cevap;

Müslümanlar, Türklerle öldürüşmedikçe, kıyamet kopmayacaktır. Yüzleri kalkan gibi, üst üste binmiş(kalın) derili olan bu toplumla.... kıl giyerler."

( Bkz. Müslim, e's-Sahih, Kitabu'l-Fiten/62-65, hadis no:2912; Ebu Davud, Sünen, Kitabu'l-Melahim/9 Babun fi Kıtali't Türk, hadis no: 4303; Nesei, Sünen, Kitabu'l-Cihad/Babu Gazveti't-Türk...)

"Siz (müslümanlar), küçük gözlü, basık burunlu, yüzleri kalkan gibi, derisi üst üste binmiş olan toplumla öldürüşmedikçe kıyamet kopmayacaktır."

(Buhari, e's-SAhih, Kitabu'l-Cihad/96; Müslim, e's-Sahih, kitabu'l-Fiten/62 hadis no: 2912; Ebu DAvud, Sünen, hadis no: 4304; Tirmizi, h. no: 2251; İbn Mace, h. no: 4096-4099)

"Şu da kıyamet alametlerinden: Kıldan(keçe) ayakkabı giyen bir toplumla vuruşup öldüreşeceksiniz. Geniş yüzlü, yüzleri kalkan gibi, üst üste derili toplula vuruşmanız-öldürüşmeniz kıyamet alametlerindendir. Siz(müslümanlar), küçük gözlü, kızıl yüzlü, basık burunlu, yüzleri kalkan gibi, derisi üst üste binmiş olan Türklerle öldürüşmedikçe kıyamet kopmaz."

( Bkz. Buhari, e's-Sahih, kitabu'l-Cihad/95; Müslüm, e's-Sahih, Kitabu'l-Fiten/66, hadis no: 2912; İbn Mace, h.no: 4097-4098).

"Sizinle(siz müslümanlarla), küçük(çekik) gözlü toplum, Türkler savaşacaktır. Siz onları, üç kez önünüze katıp süreceksiniz. Sonunda Arap Yarımadası'nda karşılaşacaksınız. Birincide, onlardan kaçan kurtulur. İkincide kimi kurtulur, kimi yok edilir. Üçüncüdeyse onların tümü kırılacaktır."

(Ebu DAvud, sünen, hadis no: 4305.)

İkincisi Türk Budunu (ırk kelimesi arapçadır ve bu kelimenin özTürkçlesi Budundur) İslamı sevip sevmediğini konuşmuyoruz.Dini eğitim verip küçük yaşta çocukların beyinlerine safsataları sok;Sonra da kalk seviyordu de...

Üçüncüsü Nisa 23 inmeden önce muhammet zeydin karısı zeyneple evlenmek istemişti.(zeyd muhammedin evlatlığıydı ve nisa 23 inene kadar evlatlıklar,öz sayılıyordu.)ve nasıl olmuşsa nisa 23 indirilmiş ve evlatlıkların öz olamayacağı ve evlenme önünde bir sakınca olmadığı yazar.İşte bu bahsettiğim ayet islam alemini çok karıştırmıştır.Çünkü bu ayetin ve buna bağlı olan hadislerin Sihih olduğunu iddia edenler şunu cevaplamalıdır;Tanrı muhammedin şehvi isteğine ve isteğine göremi ayet göndermniştir?Eğer öyle değilse neden en başta ki hüküm düşmüştür?Bir konuda birbiri ile çelişen iki hüküm içeren bir olgunun doğrulu ne kadardır?

Dördüncüsü,Tanrı'yı severim ve inanıyorum ki oda beni seviyor.Sana sorduğum soruya hala cevap vermedin.Tanrı'yı severek ilerlemek ayrıdır.Tanrının bir kulu için evreni yaratması ayrıdır.En basit şekilde bir daha sorayım.Tanrı evreni neden senin-benim yüzüm suyum hürmetine,bir rus,alman,çinli,zenci,çingene yüzü suyu hürmetine değilde muhammedin yüzü suyu hürmetine yaratmıştır?Burda muhammedin ne ayrıcalığı var?Oda bir kul değilmi?

Beşincisi eğer kuran doğrusunu söylüyorsa şuna cevap ver;

Ali benim ilmimin kapısıdır; ve benden sonra uğruna gönderildiğim şeyi beyan eden kimsedir.Hadis

Evlere kapılarından giriniz” (Bakara, 189)

Esenkal

1.ci sorumda eyvallah sorumu yanıtladın ama Hz. Ömer yani Müslüman olan ömer Türklerin üzerine araplar yürüyeceği halde durun demiş ve Araplar yürümemiştir. Evet Kardeşim araştırdım ettim sonunda buldum . :)

Babu Gazveti't-Türk. Türklerin savaşı anlamına gelir. yani bu yazdıklarının hepsi Türk kitaplarından alıntı buhari sadece kitapına koymuş sonralarını oku bakıyım öyle cevapla bunlar ne hadis nede ayet .

2.cisi Senin aklına baban küçük yaştan sokmuş dinsizliği dinsiz olmuşsun doğrumu doğru onada dini sokmuş dinini seven bi adam olmuşmu doğru o zaman ? Ne diyorsun bu işe ? Babalarımız hep birşeyler vercekki o yolda yürüyelim .

3.cüsü Muhammed (Sav)

islamıyet gelmeden önce araplarda evlatlık muessesi vardı.bu peygamberimiz yaşarkende hatta peygamberlik gelmeden önceye kadar bu evlatlık konusu araplar arasında devam ediyordu.hz zeyd peygamberimizin evlatlığı idi.hz zeynep de peygamberimizin öz halasının kızıydı.peygamberimiz halasının kzı olan zeynep ile evlatlığı olan zeydi evlendirdi.daha sonra peygamlik geldi ve Allah evlatlık muessesini kabul etmedi.ve yasakladı.daha sonra zeyd Allahın emri ile eşini boşadı.yine Allahın emri ve bir müdet sonra peygamberimiz evlendi halasının kızı ile.

4.cüsü Bak benim için yaratsaydı sen nie benim için yaratmadı dicektin senin için yaratsaydı ben niye onun için yarattı diye sorcaktım sonuça gel ? Yani seçilen Hz. Muhammed Rastgele seçilen insan örnek doğru düzgün olmalı onun için öyle oldu ?
    Hz. Muhammedde hepimize örnektir . Onun Kadar doğru güvenilir . Onun kadar davasına sadık onun kadar Ümmetini seven onlar için ağlayıp Allahtan tek isteğinin Allahım Ümmetimi bağışla diyen biri daha yoktur . Kim olursa olsun milletini bu kadar düşünmez ! Özellikle diyorum bir Atatürk hayranıyımdır ve onu çok severim ama bir peygamber kadar doğru güvenliri milletini seven biri olamaz Dava konusunda Che hayranıyımdır davasına sadıklık olarak Peygamber kadar değildir yinede bir elime ayı bir elime güneşi koysanız dönmem demiş krallıkları geri çevirmiştir.

5.cisi Tamam Hz. Aliyle Hz . Osman iki arkadaştır ve iki arkadaş ikiside halife olmuş ise ikiside din davasına koymuşsa başı demekki aynı şeyleri yazmışlardır ?Ne yani Hz. Osmanın yazdığı Kuranı kerimmi yanlış ? Yanlış olduğuna kanıt gösterebilirmisi Hz. Osman Peygamberimizin çok sevdiği ve onun kitabeside sayılır.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Dreamtn bunu yazdı:
    1.ci sorumda eyvallah sorumu yanıtladın ama Hz. Ömer yani Müslüman olan ömer Türklerin üzerine araplar yürüyeceği halde durun demiş ve Araplar yürümemiştir. Evet Kardeşim araştırdım ettim sonunda buldum . :)

Babu Gazveti't-Türk. Türklerin savaşı anlamına gelir. yani bu yazdıklarının hepsi Türk kitaplarından alıntı buhari sadece kitapına koymuş sonralarını oku bakıyım öyle cevapla bunlar ne hadis nede ayet .

2.cisi Senin aklına baban küçük yaştan sokmuş dinsizliği dinsiz olmuşsun doğrumu doğru onada dini sokmuş dinini seven bi adam olmuşmu doğru o zaman ? Ne diyorsun bu işe ? Babalarımız hep birşeyler vercekki o yolda yürüyelim .

3.cüsü Muhammed (Sav)

islamıyet gelmeden önce araplarda evlatlık muessesi vardı.bu peygamberimiz yaşarkende hatta peygamberlik gelmeden önceye kadar bu evlatlık konusu araplar arasında devam ediyordu.hz zeyd peygamberimizin evlatlığı idi.hz zeynep de peygamberimizin öz halasının kızıydı.peygamberimiz halasının kzı olan zeynep ile evlatlığı olan zeydi evlendirdi.daha sonra peygamlik geldi ve Allah evlatlık muessesini kabul etmedi.ve yasakladı.daha sonra zeyd Allahın emri ile eşini boşadı.yine Allahın emri ve bir müdet sonra peygamberimiz evlendi halasının kızı ile.

4.cüsü Bak benim için yaratsaydı sen nie benim için yaratmadı dicektin senin için yaratsaydı ben niye onun için yarattı diye sorcaktım sonuça gel ? Yani seçilen Hz. Muhammed Rastgele seçilen insan örnek doğru düzgün olmalı onun için öyle oldu ?
    Hz. Muhammedde hepimize örnektir . Onun Kadar doğru güvenilir . Onun kadar davasına sadık onun kadar Ümmetini seven onlar için ağlayıp Allahtan tek isteğinin Allahım Ümmetimi bağışla diyen biri daha yoktur . Kim olursa olsun milletini bu kadar düşünmez ! Özellikle diyorum bir Atatürk hayranıyımdır ve onu çok severim ama bir peygamber kadar doğru güvenliri milletini seven biri olamaz Dava konusunda Che hayranıyımdır davasına sadıklık olarak Peygamber kadar değildir yinede bir elime ayı bir elime güneşi koysanız dönmem demiş krallıkları geri çevirmiştir.

5.cisi Tamam Hz. Aliyle Hz . Osman iki arkadaştır ve iki arkadaş ikiside halife olmuş ise ikiside din davasına koymuşsa başı demekki aynı şeyleri yazmışlardır ?Ne yani Hz. Osmanın yazdığı Kuranı kerimmi yanlış ? Yanlış olduğuna kanıt gösterebilirmisi Hz. Osman Peygamberimizin çok sevdiği ve onun kitabeside sayılır.
    Sormuş olduğun soruya cevap verdiğim ve bu birinci safhayı geçtiğimize göre direkt olarak ikinci maddeden başlayabilirim.Benim babam küçüklüğümden beri herşeyin iyisini de kötüsünü de göstermiştir.Hatta babamla bayram namazına gittiğimi de bilirim;İzmir'e bakarak bira yudumladığımı da...Yani sandığın gibi babamın beni dinsiz yaptığı yok.Şuan da babam nazaında niyazındadır.Ancak o benim fikirlerime veya inancıma KARIŞAMAZ,bende ONUNKİNE

Üçüncüsü bazı gelenek ve görenekler önceden de araplarda vardı.Mesela senin allahın selamı sandığın Selamünaleyküm şeklinde ki selamın orjinali ibranicedir ve Şalom Aleyk şeklindedir.Ayrıca islamdan önce de araplar selamunaleyküm diye selamlaşıyorlardı.Kelime anlamı olarak da (Tam Türkçesiyle);Karşında ki kişiye esenlikler dilemektir.Bu suretle de Esenlikler demek;Senin anladığın anlamda selamlaşmaktır.Şimdi gelelim asıl konuya:Dikkat ettiysen selamlaşma şekli islamdan öncede aynıydı,sonra da aynı kaldı.Hatta şuan da bazı arabımsılar Selamunaleyküm demeyi alllahın selamı sanıyor.Tanrının dili olmaz.Çünkü 72,5 milleti 5 saf insan ırkını 500 küsür dili yaratan Tanrı arapçadan başka dil bilmiyor mu?Lütfen düşündüklerini yazarken mantık süzgecinden geçir.Lütfen

Dördüncü konuyu tam anlayamamışsın anlaşılan veya ben anlatamamışım.Bildiğim kadarıyla kuranda Tanrı muhammede Habibim (arapça sevgilim demektir) diyor.Peki bütün evreni yaratan yüce Tanrı bir insana,bir kula,özellikle de kendi yarattığı kuluna neden sevgilim desin?Kim olduğunun önemi yok.Eğer bir kul seçiliyorsa veya ayrılıyorsa bunun mantıksal bir açıklaması olmalıdır.Tanrı buyrukları,emirleri ve yarattığı evrende bir mantık işlemektedir.Bu sorununda mutlaka bir açıklaması olmalıdır.

Beşincisi osmanla ali iyi arkadaş değildir.Bunu nereden çıkardın?Bildiğim kadarıyla muhammet öldükden sonra,ali defin işlemleri ile uğraşırken ömerin baskısıyla (hatta muhammet öldürüğünde ''kim muhammet öldür derse onu kılıcımla ikiye bölerim'' dediği bilinir.Böyle bir adamın nerede kaldı adaleti?) ebu bekir halife seçtirilir.Oysa muhammet birçok sahih kabul edilen hadisinde Halifesinin ali olduğunu belirtmiştir.Zaten islam aleminde ki bu büyük çatlak da bu şekilde başlamıştır.Çünkü ebu bekirin kuranı topladığı, bir kitap haline getirdiği ve tasnif ettiği bilinir.Peki aynı ebu bekir bazı ayetleri yakmıştır.Neden?Yakılan ayetler nelerdir?İçlerinde ne vardır?Ayrıca osman ömer döneminde çoğaltılan kuranların kıssasları neler olmuştur?Çünkü ömerde,ebu bekir gibi birçok ayeti kaytırmıştır...Velhasıl kelam bunlar uzun mevzular ve farkındaysan ilk konudan baya saptık.İstersen biz bu tartışmalarımızı pmlerle devam ettirebiliriz.Formu gereksiz tartışma arenasına çevirmeye gerek yok.

Esenkal

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek

Turkcu_Dirilis çok fazla online olamıyorum;lakin senin birkaç sayfa önce yazdığın birkaç hadisin uydurma olduğu Diyanet Başkanlığınca açıklandı.Haberin kaynağı:http://www.kenthaber.com/Arsiv/Haberler/2008/Mart/04/Haber_344995.aspx

Çok fazla online olamıyorum dolayısıyla da bu iddiama vereceğin cevabı takip edemeyeceğim.

Selametle...

Pragmatism&Realism
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

abi yecüc-mecüc doğrudur ve Türk soyundan geleceği de doğrudur... Türk soyu derken Nuh(a.s)'ın oğlu Yafesten gelir Türkler... Yecüc ve mecüclerde yafesin soyundan geliyor... Asla ama asla yecüc mecücler Türk değildir... O hadis doğrudur ki şöyle yecüc ve mecüclerle savaşılmadıkça kıyamet kopmayacaktır... Kıyamet alametlerinden biri de budur...

echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek

cold-m4 bunu yazdı:

Bandit bunu yazdı:

Başbuğ Atatürk'e hakaretler eden gafillere kapak olması dileğiyle....Sizin beğenmediğiniz ve ''Deccal,Beton Kemal vs'' dediğiniz Başbuğ olmasaydı;muhammedin mezarını yerle bir ediyorlardı.Artık bu gafletten uyanın.

Esenkalın

Başbuğ Atatürk :) güzel:)

kesinlikle güzel ;) 

deminden beri bakıyorum şu Başbuğ sıfatına kim deyinecek diye. Tek ben kalmamışım duyarlı.. Cidden komik geldi. Başbuğ :)
    Benim bildiğim adıyla sanıyla Gazi Mustafa Kemal. Var mı ötesi?

İpimle kuşağım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    imqaan bunu yazdı:

deminden beri bakıyorum şu Başbuğ sıfatına kim deyinecek diye. Tek ben kalmamışım duyarlı.. Cidden komik geldi. Başbuğ :)
    Benim bildiğim adıyla sanıyla Gazi Mustafa Kemal. Var mı ötesi?

İstanbul Türk İzciler Ocağı Risayetine,
    Vatana yüksek seciyeli ve metin ruhlu gençler yetiştirmesini temenni eylediğim İstanbul Türk İzci Ocağı'nın Başbuğ'luk teklifini büyük bir hiss-i iftiharla kabul ediyorum. Genç arkadaşlarıma teşekkür ve selamımın tebliğini rica ederim.

"T.B.M.M. Reisi Başkumandan Mustafa Kemal"

http://www.tif.org.tr/ataturk.html

Bir kez daha oku yetinemediysen,kaynak siteyi ziyaret et.Oda olmazsa parana kıy,İzcilik Federasyonu binasına git bu telgrafın orjinali orada.

Esenkal

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    evet daha öncedende biliyodum buda Atatürk dinsizdir diyenlere kapak olsun

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
Toplam Hit: 11185 Toplam Mesaj: 71