folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Suyun Hafızası Varmış...

Suyun Hafızası Varmış...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

Fransız bilim adamı Dr. Jacques Benveniste, araştırmalarda DNA hücrelerinin belli bir frekansta foton (ışık) yaydığını, farklı hücrelerin farklı frekansta titreştiğini, farklı titreşimdeki iki hücre yan yana geldiğinde yeni bir frekans oluşturup birlikte bu frekansta titreşmeye başladıklarını ve elektro manyetik dalgalar ile bir çağlayan yaratıp ışık hızında yolculuk ettiğini keşfetmiş.1980'lerde başlattığı çalışmalarında suyun hafızası olduğunu anlamış. Suya bir madde ekleyerek bunu 1 milyon kez sulandırmış ve özel bir alet ile aşırı hızda karıştırarak o maddenin yok olacağını tahmin etmiş ama hala maddenin suda mevcut olduğunu görünce deneylere defalarca milyonlarca kez daha sulandırarak devam etmiş. Ancak ne kadar sulandırsa da suyun içine en başta eklenmiş olan maddenin yok olmadığını tespit etmiş. O zaman suyun yüklenen maddeyi bir şekilde hafızaya kaydettiğini anlamış. Bir başka deneyinde suya bir zehir yerine sadece zehirin frekansını yüklemiş ve aynen zehirin kendisi eklenmiş gibi içine koyulan sinekleri öldürdüğünü tespit etmiş.

Nette gezinirken gördüm, oradada kaynak yoktu. Ne kadar doğru bilmiyorum.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    japonlar deseydi inanırdım...

l enfer c est les autres Sartre ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

ben biliom bu hikayeyi

o çok seyrek çözeltiyi şöle hazırlıyorlar 99 damla suyun içine 1 damla zehir (işte çözünen madde) koyuyorlar iice karıştırıyorlar

sonra o çözeltiyi alıp 99 damla su bulunun bişyen içine 1 damla damlatıyorlar bu böle gidiyor işte 

sen bunu n kere tekrarladığında  maddenin çözünürlüğü 100^-n (yüz üzeri eksi en) oluyor

vede bunu 20-25 kere falan tekrarladığında resmen içinde çözünen maddenin içinde neredeyse hiç zehir atomu kalmıyor

bununda çürütüldüğünü biliyordum 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    balıkların 2 sn lik hafızaları varda su nasıl hafıza da kalıyo anlamadım

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    suya zehirin frekansini nasil yükliyolar yani maddeyi katmadan anlamadim :S
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniphacker
    sniphacker's avatar
    Erkek

---

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Nınısının nınından bahsediyor.

Bende pilavda zeka var pişmeye başlayınca karın doyursun diye şişiyor desem nasıl olur?

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oRJiNaL
    oRJiNaL's avatar
    Erkek
    ben de okumuştum bunu bi yerde kristal yapısı değişiyormuş bakalım daha neler görücez.

Ne geçmiş vardır ne gelecek sonsuz bir "şimdi" vardır hiç bitmeyecek.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    ya bırak yaa... ilgi çekmek için herbişeyi der bunlar!

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek

Hoca vaka-i saçma...

%100 lük bir şekerli çözeltide şekerli sudur. %1 lik bir şekerli çözeltide şekerli sudur.

Bence bu fransız çok manyakça bir olaya parmak basmış. Hafızası var hay allahım yaaa :D Sen nasıl çözelti hazırlarsan hazırla bileşik ve ya alaşım olmadığı takdirde içindeki maddeler özelliğini kaybetmez.

Bilmiyorum lisede kimyam kötüydü ama yinede mantıken düşünürsem yani böyle bir sonuç çıkıyor.

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

hastayım sizin şu önyargılarınıza

(bkz: çok bilmiş türk insanı)

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
Toplam Hit: 3676 Toplam Mesaj: 30