folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Suyun Üstünde Yürüyen Adam

Suyun Üstünde Yürüyen Adam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Abi iki ihtimal var bence;

* Ya havuzun iki yanı boyunca suyla adapte olmuş sağlam bi cam veya plastik...
    *Veya hutta adamı belinden kavrayıp hiç bi açık vermeyen bi tel...

Son olasılıkta,bu adam fizik kurallarını bilmiyo ve arshimedes gibileriylen taşak geçiyo... :)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    Kardeş iple çekme olsa adamın vücudunda yukarı doğru kasma olur.. dikkat edin adam aşağı doğru eğilmiş bi vaziyette yürüyo.. En azından hani belinden koltuk altlarından bağlamaları gerek ki o da kasılmasına neden olur askıda kaldığı belli olur.. Cam olayı da eğer o cam kesintisiz bi şekilde gidiyosa imkansız ama adım aralıkları varsa ve o şekilde adım atıyosa o kadınların geçiş olayı da o aralıklardan oluyo demektir.. Ama bu camların da yerden sabit bir şekilde gelmesi gerekiyor o yüzden kadın yerden yatarak geçiyor yani çarpması lazım ne şekilde cam olursa olsun.. Bence adam harbi fizik kurallarını ezdi geçti :))

Ne dedim lan ben ? :S

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    hajı havuzun kenrına tutturulmuş ince bir cam 2 parça karının önünden geçtiği yer boşluk amcam oraya basamıo zaten farkındaysan oranın üstünden geçio büyük adım alıo;) cam o baba fiziği sikmek kolay deil ben istedim bana vermedi fizik abu:D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek
    valla bahsettiginiz adam dunyaca unlu bir ilizyonist olan criss angel bu adamin yaptiklarina inanmak guc dogrusu arkadaslarin bahsettigi para yutup kolundan kucuk kesikle cikarma numarasi var arti adam camin icinden nesneleri geciriyor vs ya bilmiyorum mantikli bir aciklamasi tabiki varda o su ustunde yurume olayini nasi yaptigini gercekten dusunuyorum ama madem yuruyo o zaman kosabilirde yiyosa kossun aq

Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R00t
    R00t's avatar
    Erkek
    a.q dikkat ederseniz adam tek yönlü ilerliyo...
    Kesin cam parçası vardır sıkıyorsabiraz sağ sol yapsın dallama :D
    Karılarda apışık bi şekilde bakıyorlar :D

<?php $senin="hay"; print $senin; ResponseWrite"a.q" %> Contact: admin@localhost :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CannibalCorpse
    CannibalCorpse's avatar
    Erkek
    bu adam unlu ilizyonizt haribiden camın içinden tuzluk geçiriodu bu ... ama bu olay kesin cam war ya
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkan_atalay
    furkan_atalay's avatar
    Erkek
    s.a

abiler hala bu masallara inanacak değiliz ya. adam önceden döşenmiş camın üzerinde yürüyor. ayakkabısını bıraktıgı yerde cam bölmeler orda iki parça. arada boşluk var. abi camlar S halinde havuza döşense öyle de yürür. basit ama güzel düşünmüşler. animsyon falan değil yani

HER NEFİS ÖLÜMÜ TADACAKTIR
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4kSeL
    4kSeL's avatar
    Erkek
    bencede ya cam yada bi ip falan var zaten hep aynı doğrultuda yürüyo ama çok ii gerçekten

Bir Dilekti Vurgun Oldu , Vodka Redbul Ciğere doldu...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Öyle veya böyle başarılı olmuş,tebrik etmek lazım. :)

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UniCorN
    UniCorN's avatar
    Erkek
    GERÇEK GİBİ SANKİ ...

ve üç nokta . . .
Toplam Hit: 4941 Toplam Mesaj: 31