Suzanne Collins - Açlık Oyunları Kitabı
-
arkadaşlar size bir seri romanından bahsetmek istiyorum kitap yurdu gibi ünlü kitap satış sitelerinde liste başı çeken yazarı suzanne collins olan
açlık oyunları 1. kitabı
ateşi yakalamak 2. kitabı
ve yakında çıkacak bir üçüncü kitap daha var.
kitabın ikisinide sipariş ettim ve çok kısa bir sürede bitirdim tabi bu biraz beynimin sulanmasına neden oldu fakat bunu ben istiyerek yaptım çünkü bir sonraki sayfayı sürekli merak hissi uyandı.
dip not: kitabların filmi çıkacak
twilight izleyenler merakle bekleyebilir bu romanların filmerini.
-
Ara tatilde okuyacağım kitaplar arasında,merak ediyorum..
-
kesinlikle okumalısın okul devam ederken bile sizi sıkıntıya sokmayacak bir şekilde dil akıcılığı var kitabın tabi yazarın başarısını tebrik etmek gerekir.
-
okuduysan yollayabilir misin ?
en azından indirimli fiyata satar mısın :)
-
malesef okuduğum kitapları kitaplık arşivimde saklama gibi bir hastalık var.
eğer kredi kartınız varsa kitapyurdu.com'da 20tl'lik kitabı %40 indirimle 12tl ye alabilirsiniz
-
kesinlikle harika bir kitap,kurgusu mukemmel okumanizi tavsiye ederim.genellikle seri olan kitaplarda ilk kitapdan sonrasi biraz hayal kirikligi olur ama ayni tempo 2. kitabinda da var ucuncuyu de cok ara vermeden yayimlarlar umarim
-
Potansiyel_Virus 3. kitabın 2010 da çıkması bekleniyor yani önümüz de ki sene muhteşem bir kitap bizi bekliyor. Kitabın adı muhtemelen "Galipler" oLacak.
-
bilen bilir şu ara kevin mitnick - aldatma kitabını okuorum süper bi kitap tavsiye ederim ... bu kitabada bi ara bakıcam
-
kevin mitnick ve sosyal mühendislik üstüne kurulu bir sinema filmi vardı o da güzeldi SilenC3.
-
2 kitabı da çok kısa süre içinde bitirdim.tavsiyem okul zamanı okumayın çünkü sabahın 3lerine 4 lerine kadar kadar okutuyo insanı :)
-
diener bunu yazdı:
-----------------------------
2 kitabı da çok kısa süre içinde bitirdim.tavsiyem okul zamanı okumayın çünkü sabahın 3lerine 4 lerine kadar kadar okutuyo insanı :)
-----------------------------çoğu zaman yüzlerce sayfa okudum bir oturuşda beynim sulandı şişdi başım :)