Swept Away Online İstek
-
swept away filmini online izleyebileceğim bi yer varmı arkadaşlar. googlede aradım biraz ama 2002 filmi olduğu için partlar mefta olmuş. bildiğiniz bi yer varsa yazarsanız sevinirim.
-
süpr film arkadaş yaa... Bırak online monline.. indir arşiv yap dursun.. Her ay düzenli olarak izle
-
Heima bunu yazdı:
-----------------------------
süpr film arkadaş yaa... Bırak online monline.. indir arşiv yap dursun.. Her ay düzenli olarak izle
-----------------------------bir kaç yıl önce izlemiştim zaten. unutmaya başladığımı farkettim :) ama bulamadım :D prem olsa bide link olsa indircem hacım
-
Sezpanhe bunu yazdı:
Heima bunu yazdı:
-----------------------------bir kaç yıl önce izlemiştim zaten. unutmaya başladığımı farkettim :) ama bulamadım :D prem olsa bide link olsa indircem hacım
-----------------------------zamundadan indirdim ben geçen gün zart die indi torrent kullanıorsan 15 seed ile yüksek hızda indirirsin..
-
Heima bunu yazdı:
Sezpanhe bunu yazdı:
Heima bunu yazdı:
-----------------------------zamundadan indirdim ben geçen gün zart die indi torrent kullanıorsan 15 seed ile yüksek hızda indirirsin..
-----------------------------yok hocam torrent kullanmadım hiç ama bakcam şimdi torrente
-
torrent linki varsa paylaşırsanızda olur.
-
bahsettiğiniz film bu mu? http://www.imdb.com/title/tt0291502/
-
celik bunu yazdı:
bahsettiğiniz film bu mu? http://www.imdb.com/title/tt0291502/
-----------------------------evet hocam budur :)
-
Lazım olan pre ne ?
-
arkadas süper falan diyince bi bakim dedimde, hiç bu kadar düşük not görmemiştim ondan şaşırdım :)
-
Nette yorumlar çok kötü.. iyiki bakmışım az kalsın izlemeye niyetleniyordum.