Sxe Kırma - Sürekli Disable Ettirme
-
Genki bunu yazdı:
-----------------------------
Amd-x bunu yazdı:
Not : 8 Senelik Cs oynayan biri olarak ricam lamer' , yok bileğinin hakkını ver vs gibi cevaplar istemiyorum.
Merak edenler için ; Hileye başvurmanın zamanı geldide geçiyor .. Adamlar Socl' kırıyor En dandik cfg' ile girip oyunu bertaraf edebiliyorlar sitem etmemin sebebi budur !
-----------------------------Bence oyunu bırak :D
x3uqm4 bunu yazdı:
steama geç. Hile yok. Hileyi hileyle yenemezsin.
-----------------------------malesef steamde de hile var. çatır çatır gatherdan adam banlıyorduk, ama non steame göre oranı daha az
Konuya gelecek olursakda, eski fake sxe sürümleri var onları inceleyebilirsin mutlaka fikir verecektir,
yada yaptığın çalışmaları anlatarak nerede takıldığını sorman daha kolay çözüme ulaşmanı sağlar.
Yada hiç uğraşma zaten sxe çıkıyor 2 gün sonrada hilesi çıkıyor
-----------------------------Genki doğru söylemiş. Steamda temiz değil ve hileyi açan adamlar okadar profesyonelki hile oldugunu çok dikkatli izleyerek anlayabilirsiniz anca :) GatherNetworkde takıldıgım dönemde örneğini çok gördüm. Hile istemiyorsan amd-x hocam sağlam bir takım toplayıp seviye bir şekilde ligde takılacaksın diğer yerlere nazaran daha temiz.
-
steamdakilerde sütten çıkmış ak kaşık değil ama hilesiz oyuncular temiz oyun için steam'a geçiyor. göt korkusundanda hile açamıyorlar. bi vac ban yerlerse giremiyorlar bir daha servere.
-
Holyzone bunu yazdı:
Genki bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
Not : 8 Senelik Cs oynayan biri olarak ricam lamer' , yok bileğinin hakkını ver vs gibi cevaplar istemiyorum.
Merak edenler için ; Hileye başvurmanın zamanı geldide geçiyor .. Adamlar Socl' kırıyor En dandik cfg' ile girip oyunu bertaraf edebiliyorlar sitem etmemin sebebi budur !
-----------------------------Bence oyunu bırak :D
x3uqm4 bunu yazdı:
steama geç. Hile yok. Hileyi hileyle yenemezsin.
-----------------------------malesef steamde de hile var. çatır çatır gatherdan adam banlıyorduk, ama non steame göre oranı daha az
Konuya gelecek olursakda, eski fake sxe sürümleri var onları inceleyebilirsin mutlaka fikir verecektir,
yada yaptığın çalışmaları anlatarak nerede takıldığını sorman daha kolay çözüme ulaşmanı sağlar.
Yada hiç uğraşma zaten sxe çıkıyor 2 gün sonrada hilesi çıkıyor
-----------------------------Genki doğru söylemiş. Steamda temiz değil ve hileyi açan adamlar okadar profesyonelki hile oldugunu çok dikkatli izleyerek anlayabilirsiniz anca :) GatherNetworkde takıldıgım dönemde örneğini çok gördüm. Hile istemiyorsan amd-x hocam sağlam bir takım toplayıp seviye bir şekilde ligde takılacaksın diğer yerlere nazaran daha temiz.
-----------------------------Üstadım takım var sağlam mı ban göre sağlam tekirdağ'da cok turnuva yaptık Bilekler sağlam :) hatta Bir cumartesi pazar server acarsa bir arkadaş kurulan takımla vs atabiliriz :)
Tek şikayetim Sxe hack' mevzusu .. canımı sıkmaya başladı her önüne gelen açıyor hile. birazda biz bebeleşelim dedik
@Genki : Bırakmam hocam kolay kolay .. Sadece şu hile konusu üzerine gitmeye başladım .
umarım anlamışındır sitemimi .. :)
-
Takımına ve kendine güveniyorsan hile falan fasa fiso.
http://www.esl.eu/tr/cs/5on5/ladder/
takımın ile esl ye kayıt ol oradan devam et.
-
Genki bunu yazdı:
-----------------------------daşşa'ğ sarmıyorsun demi ?
tag alabilirmiyim veya clan ismi ?
-
Sxe kırmak istiyorum wall,aim açmak istiyorum bunlar boş işler istediğiniz kadar bunları kıraçak program bulun amaç nedir nası bir mantıkdır anlamıyorum sadeçe kendini kandırıyorsun bu işden anlayan herhangi bir cs çiyi gerçekten bunları açarak way be adama bak ne oynuyor dediğini falan düşünüyorsanız ança gülüyorum .. yediğiniz küfrün hatti hesabı yok haa adam gibi bir admin olduğunda zate direk banı yiyorsunuz gayette iyi oluyor size .
-
venom88 bunu yazdı:
Sxe kırmak istiyorum wall,aim açmak istiyorum bunlar boş işler istediğiniz kadar bunları kıraçak program bulun amaç nedir nası bir mantıkdır anlamıyorum sadeçe kendini kandırıyorsun bu işden anlayan herhangi bir cs çiyi gerçekten bunları açarak way be adama bak ne oynuyor dediğini falan düşünüyorsanız ança gülüyorum .. yediğiniz küfrün hatti hesabı yok haa adam gibi bir admin olduğunda zate direk banı yiyorsunuz gayette iyi oluyor size .
-----------------------------hocam ben neden dolayı böyle birşeye başvurduğumu söyledim postları okumadıysan birşey söylemeyeceğim ama
yediğiniz küfürün haddi hesabı yok derken yada direk banı yiyiorsunuz yakıştırmasını benden uzaktut ..
ama yaparsam razıyım :W hiç değilse bebelere bebe olacağım . şu 1 haftadır cıldırdım :W adamlar resmen oyundan soğuttular inat değilmi bende yapacağım. Forumda ister yardım olsun ister olmasın uğraşaduracam .
kızma ama .. ;
bebe muamelesini başkasına yap hocam. Bilgi istedim okadar. ne yapılabilir diye.
-
Amd-x bunu yazdı:
Genki bunu yazdı:
-----------------------------daşşa'ğ sarmıyorsun demi ?
tag alabilirmiyim veya clan ismi ?
-----------------------------ne diye daşşağ sarıyım. sana ladder linki atıyorum gir bak hangi takımlar oynuyor gör. benim bir takımım yok ben turnuva organize eder, yada organizasyonlara sponsor olurum.
Nasıl 8 yıllık cs oyuncususun anlamadım
-
bende sana sordum ki dedim varmı clan veya tag burada bakayım .. niye abartıyorsun ki ? saçmaladın ..
hatlar karıştı galiba . :| ..
-
anti hile engelleyici'mi puhaha : D