System Of A Down - Lonely Day Süpper Şarkı..
-
youtube videolar hep fanların montajlarıdır olm samet o zaman sen burzum dinlemiyon :D
-
şarkının melodisi güzel de sözleri her zamanki gibi berbat, tek düze klişe şeyler. ben de sinlerdim bu herifleri ama artık dinlemiyorum bu ermeni milliyetçisi salakları
-
3yıl once bu herıflerı tamamı ıle arsıvlerımden sıldım mp3 olsun klıp olsun kopeklere hıt kazandırıcagıma para kazandırmak ısıme gelmıyor
-
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------
Müzik ruhun, duyguların, düşüncelerin dışa vurumudur. bunların ruhlarında, duygularında, düşüncelerinde Türklere karşı nefret, kuyruk acısı vs. olduğu kuşkusuz. iyi müzik yapıor diyenler, ben nasıl bu hakaretlerle coşup hüzünlenirim ? mantığı var mı bunun ?
-----------------------------gayet açıklayıcı olmuş üstüne yorum gereksiz diye düşünüyorum, ayrıca hakaret etmek evrensel bi hareketmiydide benim haberim yok...
-
Bazı gruplar (genel) için diyorum; Ulan sanki dinlediğimiz diğer yabancı gruplar türkleri çok seviyorlar , türk sempatizanı adamlar , Bi Guns'n roses , metallica , megadeth , the offsipring vs. system of a down'dan farkı sadece kuyruk acılarının bu kadar gündem de olmamasıdir , ve buluduğumuz gündem de ülkeleri bizden daha iyi durumda olduğundandır.Eğer onlarında acısı ermeniler gibi olsun bakayım , görün yapacakları şarkıları.
-
SaKoRa bunu yazdı:
Bazı gruplar (genel) için diyorum; Ulan sanki dinlediğimiz diğer yabancı gruplar türkleri çok seviyorlar , türk sempatizanı adamlar , Bi Guns'n roses , metallica , megadeth , the offsipring vs. system of a down'dan farkı sadece kuyruk acılarının bu kadar gündem de olmamasıdir , ve buluduğumuz gündem de ülkeleri bizden daha iyi durumda olduğundandır.Eğer onlarında acısı ermeniler gibi olsun bakayım , görün yapacakları şarkıları.
-----------------------------katılıyorum cogu grup türkleri sevmiyor zaten :S
-
System Of A Down başlıgını gorunce dedim hiçbiri müziği hakkında yorum yapmamıştır.
beni yanıltmadıgınız için eyv..
-
elinde bulunan varsa biri upload edebilirmi şarkıyı
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------SaKoRa bunu yazdı:
-----------------------------katılıyorum cogu grup türkleri sevmiyor zaten :S
-----------------------------Ne kadarda ezbere kimse Türkleri sevmiyor geyikleriyle konuşuyorsunuz valla alkışlıyorum sizi.O yukarda sayılan gruplar (offspring hariç, zaten adamların bi duruşu yok 13 yaş grubuna hitap bi grup) ABD hükümetine nefretlerini kusan gruplar.En başından beri savunduğum sadece melodileri dinlemek yetmez, sözleride anlayıp kavramak lazım anlayışımında sebebi bu işte.Kaçınız bir ...and justice for all , master of puppets albümlerindeki parçaların sözlerini okudu ? Hele hele nasıl Megadeth'e böyle bir yorum yapılabilir ? Açın bir Megadeth - Symphony of Destruction'ın klibini yanan Amerikan bayrağını izleyin, son albümleri United of Abominations'ın anlamını bir araştırın bakalım ne demekmiş ? Bir SOAD'la Megadeth'i karıştırmayın.Kolay gelsin.
-
Yabancı gurupların ogu sevmeye bılır kımsede sevmek zorunda degıl hıcbırı konser kapısına "turkler ve kopekler gıremez" yzdırmıyor