Taahhütsüz Yalın Internet Önerisi
-
Selamlar Arkadaşlar
yalın internet paketlerinden hangilerini kullanıyorsunuz?
doping falan varmış önerilerinizi bekliyorum.
-
Superonline yalın internet kullanıyorum evde. Ttnet altyapısı kullanıyorlar, ama 2 senedir kopma veya hız düşümü yaşamadım. Tek sıkıntıyı nakil işleri zamanında yaşadım. Oda ilk kayıt alan çalışan arkadaşın hatasından kaynaklandı. 24 ay taahhütlü 59 tl suandaki fiyatlamalari. Tabi alt yapınız fiber destekliyorsa farklı seçenekleri mevcut.
-
ben geçen yıl doping yalın taahhütsüz tarifeye 62.99 liraya abone olmuştum 5 6 ay sonra m.hizmetleri beni arayıp fiyatın 80 lira olacağını söyleyince bende 1 yıl sözleşme imzaladım şimdi baktım sitelerine taahhütsüz kampanya göremedim istersen m.hizmetlerini arayarak bilgi alabilirsin
-
Hala olup olmadığını bilmemekle beraber Süperonline Yalın Üniversiteli pakedini öneririm. 59 tl, 16mbit. 12 ay taahhüt. Ben 7 aydır bu paketteyim. Hizmet kalitesi oldukça iyi. Ama kampanya sürüyor mu bilmiyorum. Ben de şansıma, konuşmaya gittiğimde bunu keşfetmiştim.
Austen tarafından 28/Nis/15 11:52 tarihinde düzenlenmiştir -
24 ay taahütlü 23 ya da 26 mb internet 49 lira ttnet
-
arkadaş özellikle taahhütsüz demiş bütün öneriler taahütlü :D
not olsun bana da lazım şu ara taahütsüz olması şart!!
-
Gencler basligi iyi okuyun
-
Up
-
ben 6 gb kotalı ve taahatlü 40 tl ödüyorum ttneti aradım sınırsız yalın interneti sordum 64 tl dedi aynı taahatlü geçerli olacak şekilde kararsız kaldım ben de. çıkmaya kalksak 150 tl civarı geri ödeme yapmak lazım. en iyisi taahatsüz abonelik.
-
Yalın ultra net limitsiz << geçenlerde ıraklı müşterimiz için bunu aldım. aylık 92tl. 16mb hız.
-
fiber alt yapın yoka hepsi aynı ?