Tabanca Çalışması (Ps)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Arkadaşlar çok net bir çalışma olmadığının farkındayım. Herşeyi sıfırdan çizerek yaptım. Hiçbir yerden ekleme falan yok

tamamen el emeğidir, ps nurudur. Bu tip bir silahın (revolver) diğer silahlara oranla daha fazla detay çalışması olacağını

hesaba katmamış olmam ve başladığım işi bitirme sevdam (gerçi daha çok rütuş yapılması gereken yer var ama) yüzünden size biraz kaba bir resim olarak görünebilir. 

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    0'dan yaptıysan süper olmuş Tuğrulbaba eline sağlık.

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Valla inanmayan olursa psd lerini ss alarak koyarım buraya sorun değil yani :) elimin altında. Ha şu var sadece bir silahı model olarak kullandım. Kafamdan çizmedim yani. Ama herşeyiyle sıfırdan yapılmıştır. Modelede çok sadık kalmadım doğrusu onun namlusu uzundu bunun ki kısa :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    evet abü 0dan yaptıysan güzel baya, ellerine sağlık

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Keşke daha büyük bi ss atsaydın be baba daha detaylı bakardık.Neresi nasıl çizilir kafamızda bi plan edinirdik (ps te sıfırdan çizim bilmeyenler için söylüyorum bunu) Yinede emeğine sağlık,çünkü ekleme yaparak o resmi çoook daha kral yapabileceğini sende biliyordun...Emeğin tatlı yanıda işte bu ya... he bu arada konu mankenine sadık kalmak hayal gücü kıt ressamların başarabildiği bi şeydir hoca takma :)

Troubles'll come & they'll pass
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Resim toplam 7 layer (parça, katman ne derseniz deyin)

Namlu

kabza

tetik

Horoz

Top-Silindir-Mermiyuvası adı her neyse

tetik koruması

ve emniyet

herbiri ayrı ayrı ps de çizildi. hala tetik ve korumada rütuşlanıp köşe çıkan yerlerin yumuşatılması gereken noktaları var.

Ayrıca kabzanın dokusunda geliştirme yapmam gerektiğini düşünüyorum. Topunda da bi anormallik var gibi ki rn çok oraya uğraşmış olmama rağmen hala böyle. Parlaklık ve renk dengesini tam ayarlayamamışım (ilk kez bir tabana gibi farklı yükseklik ve parçası bol bir alet üzerinde çalıştım acemilğe verin artık)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    tuğrulbaba çok mutevazisin :) geçen gizli resim çalışması bugün de silah. durdurabilene aşk olsun

Zimbabwe
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ya aslında krestonum biliyormusun şu çalışmanın anlatabilecek bir yanını bulsam vallahi merak eden bilmeyen arkadaşlar için ders yapıp koyacamda mümkün değil o topu nasıl yaptım bende bilmiyom :D

Neyse yarın bir gün gezegen yaparım bi tane onu anlatırım. Aslında maksadım daha güzel bir şey yapıp müritlerin yaptıkları duvar kağıtları için hazır malzeme üretmiş olmaktı ama bu haliylede beğenen varsa alsın kullansın:)

Ayrıca yine söylüyorum ben amatörce sevdiğim için uğraşıyorum kesinlikle çok ustayım gibi bir iddiam yok benden fersah fersah önde olan akadaşlarımız var burada. Sadece ve sadece bilmeyen öğrenmek isteyen arkadaşlar için bu paylaşımları yapıyorum kendi çapımda.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    altuca
    altuca's avatar
    Erkek

profesyonelce bir resim çizilmiş bu resmide çizen kişide profesyonel geriye tek bir cümle ile eline emeğine sağlık

bu arada tuğrul baba ps ile yapmış olduğun resimleri bizimle paylaşman çok güzel teşekkür edeer devamını bekleriz

rada bir bizde taklit etmeye çalışıyoruz:D

üç beş soysuzun ardından zağarlık yapamam,hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xmaxi
    xmaxi's avatar
    Erkek

TugrulBaba eline sağlık, harbi güzel olmuş...

Abi kel alaka olacak ama bu makinanın bir en uzunu, bir de resimdeki gibisi special'i var bende.

( Em.astsb'ım da )

ikisi de 9.65

Kısası special, mermisi uzun

Uzunu mat krom kaplama ve mermisi kısa.

İkisi de deli makinalar.

Hele kısasını yani bu resimdeki special'ilini bende elime alıp bazen hayran hayran seyrederim.

İstersen resimlerini gönderebilirim.

Bir de uzununun resmini yaparsın belki. 

Bilginlerin kötüsü, beyleri ziyaret eden bilgindir; beylerin hayırlısı da bilginleri ziyaret eden bey. Ne güzel beydir yoksulun kapısındaki bey; ne kötü yoksuldur beyin kapısındaki yoksul.... MEVLANA
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Foto Shop' ta Bende Çok iyiyim Ama Sıfırdan çizimde Benden Daha iyisin Tebrik Tuğrul Baba. ;)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 3558 Toplam Mesaj: 24