Tabanca Çalışması (Ps)
-
Arkadaşlar çok net bir çalışma olmadığının farkındayım. Herşeyi sıfırdan çizerek yaptım. Hiçbir yerden ekleme falan yok
tamamen el emeğidir, ps nurudur. Bu tip bir silahın (revolver) diğer silahlara oranla daha fazla detay çalışması olacağını
hesaba katmamış olmam ve başladığım işi bitirme sevdam (gerçi daha çok rütuş yapılması gereken yer var ama) yüzünden size biraz kaba bir resim olarak görünebilir.

-
0'dan yaptıysan süper olmuş Tuğrulbaba eline sağlık.
-
Valla inanmayan olursa psd lerini ss alarak koyarım buraya sorun değil yani :) elimin altında. Ha şu var sadece bir silahı model olarak kullandım. Kafamdan çizmedim yani. Ama herşeyiyle sıfırdan yapılmıştır. Modelede çok sadık kalmadım doğrusu onun namlusu uzundu bunun ki kısa :)
-
evet abü 0dan yaptıysan güzel baya, ellerine sağlık
-
Keşke daha büyük bi ss atsaydın be baba daha detaylı bakardık.Neresi nasıl çizilir kafamızda bi plan edinirdik (ps te sıfırdan çizim bilmeyenler için söylüyorum bunu) Yinede emeğine sağlık,çünkü ekleme yaparak o resmi çoook daha kral yapabileceğini sende biliyordun...Emeğin tatlı yanıda işte bu ya... he bu arada konu mankenine sadık kalmak hayal gücü kıt ressamların başarabildiği bi şeydir hoca takma :)
-
Resim toplam 7 layer (parça, katman ne derseniz deyin)
Namlu
kabza
tetik
Horoz
Top-Silindir-Mermiyuvası adı her neyse
tetik koruması
ve emniyet
herbiri ayrı ayrı ps de çizildi. hala tetik ve korumada rütuşlanıp köşe çıkan yerlerin yumuşatılması gereken noktaları var.
Ayrıca kabzanın dokusunda geliştirme yapmam gerektiğini düşünüyorum. Topunda da bi anormallik var gibi ki rn çok oraya uğraşmış olmama rağmen hala böyle. Parlaklık ve renk dengesini tam ayarlayamamışım (ilk kez bir tabana gibi farklı yükseklik ve parçası bol bir alet üzerinde çalıştım acemilğe verin artık)
-
tuğrulbaba çok mutevazisin :) geçen gizli resim çalışması bugün de silah. durdurabilene aşk olsun
-
ya aslında krestonum biliyormusun şu çalışmanın anlatabilecek bir yanını bulsam vallahi merak eden bilmeyen arkadaşlar için ders yapıp koyacamda mümkün değil o topu nasıl yaptım bende bilmiyom :D
Neyse yarın bir gün gezegen yaparım bi tane onu anlatırım. Aslında maksadım daha güzel bir şey yapıp müritlerin yaptıkları duvar kağıtları için hazır malzeme üretmiş olmaktı ama bu haliylede beğenen varsa alsın kullansın:)
Ayrıca yine söylüyorum ben amatörce sevdiğim için uğraşıyorum kesinlikle çok ustayım gibi bir iddiam yok benden fersah fersah önde olan akadaşlarımız var burada. Sadece ve sadece bilmeyen öğrenmek isteyen arkadaşlar için bu paylaşımları yapıyorum kendi çapımda.
-
profesyonelce bir resim çizilmiş bu resmide çizen kişide profesyonel geriye tek bir cümle ile eline emeğine sağlık
bu arada tuğrul baba ps ile yapmış olduğun resimleri bizimle paylaşman çok güzel teşekkür edeer devamını bekleriz
rada bir bizde taklit etmeye çalışıyoruz:D
-
TugrulBaba eline sağlık, harbi güzel olmuş...
Abi kel alaka olacak ama bu makinanın bir en uzunu, bir de resimdeki gibisi special'i var bende.
( Em.astsb'ım da )
ikisi de 9.65
Kısası special, mermisi uzun
Uzunu mat krom kaplama ve mermisi kısa.
İkisi de deli makinalar.
Hele kısasını yani bu resimdeki special'ilini bende elime alıp bazen hayran hayran seyrederim.
İstersen resimlerini gönderebilirim.
Bir de uzununun resmini yaparsın belki.
-
Foto Shop' ta Bende Çok iyiyim Ama Sıfırdan çizimde Benden Daha iyisin Tebrik Tuğrul Baba. ;)