folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Tabelacı, Uv Baskıcı, Dijital Baskıcı Lazım

Tabelacı, Uv Baskıcı, Dijital Baskıcı Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Kaç gündür birkaç tanıdığın önerdiği adamları arıyorum ne açıyorlar ne geri dönüyorlar ben de buraya sorayım dedim. İstanbul'da olan varsa daha iyi olur. Lazım olan şeyleri yazıyorum yaparım diyen varsa dönüş yapsın para orospu çocuklarına gideceğine buradan birine gitsin dedim.

-Belki 20 yıllık uzun bir tabelam var florasan lambalı onu yaparız lede çeviririz diyen varsa onu yaptırmak istiyorum olmuyorsa da öyle kalabilir artık.

-Uzun tabela karşıya bakıyor ben yola dik açılı kare ya da yuvarlak tabela istiyorum ki arabayla yoldan geçenler görsün. Dükkanın üstündekini karşıdan bakan görüyor yoldan geçen göremiyor. 70x70 - 90x90 falan bu ebatlarda olabilir. Çift taraflı ışıklı tabela istiyorum. Görselli tabela yerine sadece led yazılı fotoğrafçı yazacağım tabela mı koysam diye de kararsız kaldım. 

-Yer tablesı var ortası sac ama anası sikilmiş onun da 20 senesi vardır. Ona ben 60x105 pleksi kestirdim baskıyı pleksiye yapıştırıp ona takabilirim. 2 adet 60x105 güneşe dayanıklı sudan etkilenmeyen baskı lazım.

-1 adet de 90x99,5 lazım. Baskı yaptığım ebatları dizdim ona bilgisayar masası var onun önüne yapıştıracağım. Fotoğraflarda kedi fotoğraflarının olduğu yer. Zamanında 2 parça olarak basmışız tek parça yapacağım. Bunun olduğu yer güneş görmüyor uv olması şart değil. Önüne çizilip yırtılmasın diye pleksi ayarladım.

-Girişin sağında ve solunda zeminden tavana kadar sarı olan kısma da baskı yaptırmam gerekiyor. Orayı tam ölçmedim yaptırırken ölçüp söylerim

Dükkanın fotoğraflar bunlar

Ek olarak baskılı poşet falan yapan varsa poşet yaptırabilirim. Fuji, kodak reklamı yapacağıma kendi poşetim olsun.

DarkSkull tarafından 18/Eyl/25 10:46 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frekaze
    frekaze's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı

Kaç gündür birkaç tanıdığın önerdiği adamları arıyorum ne açıyorlar ne geri dönüyorlar ben de buraya sorayım dedim. İstanbul'da olan varsa daha iyi olur. Lazım olan şeyleri yazıyorum yaparım diyen varsa dönüş yapsın para orospu çocuklarına gideceğine buradan birine gitsin dedim.

-Belki 20 yıllık uzun bir tabelam var florasan lambalı onu yaparız lede çeviririz diyen varsa onu yaptırmak istiyorum olmuyorsa da öyle kalabilir artık.

-Uzun tabela karşıya bakıyor ben yola dik açılı kare ya da yuvarlak tabela istiyorum ki arabayla yoldan geçenler görsün. Dükkanın üstündekini karşıdan bakan görüyor yoldan geçen göremiyor. 70x70 - 90x90 falan bu ebatlarda olabilir. Çift taraflı ışıklı tabela istiyorum. Görselli tabela yerine sadece led yazılı fotoğrafçı yazacağım tabela mı koysam diye de kararsız kaldım. 

-Yer tablesı var ortası sac ama anası sikilmiş onun da 20 senesi vardır. Ona ben 60x105 pleksi kestirdim baskıyı pleksiye yapıştırıp ona takabilirim. 2 adet 60x105 güneşe dayanıklı sudan etkilenmeyen baskı lazım.

-1 adet de 90x99,5 lazım. Baskı yaptığım ebatları dizdim ona bilgisayar masası var onun önüne yapıştıracağım. Fotoğraflarda kedi fotoğraflarının olduğu yer. Zamanında 2 parça olarak basmışız tek parça yapacağım. Bunun olduğu yer güneş görmüyor uv olması şart değil. Önüne çizilip yırtılmasın diye pleksi ayarladım.

-Girişin sağında ve solunda zeminden tavana kadar sarı olan kısma da baskı yaptırmam gerekiyor. Orayı tam ölçmedim yaptırırken ölçüp söylerim

Dükkanın fotoğraflar bunlar

Ek olarak baskılı poşet falan yapan varsa poşet yaptırabilirim. Fuji, kodak reklamı yapacağıma kendi poşetim olsun.

Hem arkadaş için güncelleme olsun. Hemde bir soru elinde 1000 lik boş albüm varmı? Fiyatı ne olur?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

@sezginari

next next next install
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    frekaze bunu yazdı

Hem arkadaş için güncelleme olsun. Hemde bir soru elinde 1000 lik boş albüm varmı? Fiyatı ne olur?

En büyük 500'lük oluyor genelde. Birkaç kez 600'lük de bulmuştum. İstersen ikisi için de fiyat alabilirim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

Hocam benim kardes tabelacı. Yogun degilse yapar bi konusun isterseniz kartalda dukkani.

korkarabatak tarafından 18/Eyl/25 14:10 tarihinde düzenlenmiştir

tabi lan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    korkarabatak bunu yazdı

Hocam benim kardes tabelacı. Yogun degilse yapar bi konusun isterseniz kartalda dukkani.

Tamamdır bakalım daha yakından kimse çıkmazsa ona yaptırırım. Yerim Ümraniye'de. Konuyu ona at bi baksın istersen ona göre konuşalım. Hepsini bir yerden yaptıramasam da tabela hariç baskıları basıp kargoya falan verebilir. Acil olan 60x105'ler ile 90x99,5 olan ölçüler.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frekaze
    frekaze's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı
    frekaze bunu yazdı

En büyük 500'lük oluyor genelde. Birkaç kez 600'lük de bulmuştum. İstersen ikisi için de fiyat alabilirim.

HAber bekliyorum. Umarım tabela işini halledersin.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

Kayguzuza sor tabelacıydı

Yav he he
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balboa
    Balboa's avatar
    Erkek
    korkarabatak bunu yazdı

Selam hocam kemdisi pelksi işi de yapıyor mu?  İstediğim şey 3-4 mm 4x5 cm  pleksi üzerine gravür kazıma anahtarlık 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Balboa bunu yazdı
    korkarabatak bunu yazdı

Selam hocam kemdisi pelksi işi de yapıyor mu?  İstediğim şey 3-4 mm 4x5 cm  pleksi üzerine gravür kazıma anahtarlık 

Yakınsan Ümraniye'de bir yere pleksi kestirdim ben.

https://umraniyelazerkesim.com/ 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

abi tabelacilar neden bu kadar yogun ? 

ciddiyim bu konuda. %90 i hem cok yogun. hem cok yalanci. hem cok kazaniyor. hemde hic kazanmiyor ( borcunu odemiyor para yok diyip ) 

SYL 184
Toplam Hit: 818 Toplam Mesaj: 14
tabelacı uv baskıcı