Tablet Bilgisayar

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiKeyEy
    DiKeyEy's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Mayıs/2010
    Erkek

    BosphorusPasha bunu yazdı:
    -----------------------------

    hocam git galaxy tab 1010 al hem ufak yanımda taşıyorum hem telefon olma özelliği var tam bi multimedya aracı nasıl gezdircen 10'' cihazı elinde. o bakımdan en iyisi 7 inc cihaz onda da en iyisi galaxy tab 1010. şahsen kullanıyorum mutluyum ama benim bi bokuma yaramıyo nete giriyoum film izliyorum derste surf yapıyorum :D telefon olarak kullanıyorum bazen özellikle oyun oynuyorum çok zevkli ah bi psp emulatörü olsa tadından yenmez ama yok işde neyse işde herşey yapılıyo :)


    -----------------------------

     

    ya ben bilgisayar nietine arıyorum.. zaten günde 12 saat çalışıyorum 2 saatte yol 14 saat mesai. :D anlayacağın gezincek vaktim yok öyle.

    telefon nokia e72 var baştan hoşuma gitti sonrada ısınamadım.. satıp dandik bi sadece arayıp sms atan bi telefon alıcam.. 50-100 liraya.. 5mp kamerası var die almıştım E72yi ama kamerayı hiç ama hiç kullanmıyorum.. kullanmadıım şeide bulundurmama gibi bi huyum var.. :D

    artan parayada ekleyip bi tablet alayım dedim işte evde kullanıcağım için nasıl olsa 17'' e kadar yolu var.. :D yeterki fiata bakıyorum makul olsun.. 500 lira civarı fln..


    haklı öğüt egoyu öfkelendirir.
Toplam Hit: 2334 Toplam Mesaj: 12