Tablet Pc İle Wireless Hack Nasıl Yapılır
-
ben gecen yegenimden bir tane tablet pc aldım bizim yan tarafın internetine daha önce bağlanmıstı ama bağlayan kişi yantarafın oğlu ondan dolayı şifreyi yegenimde bilmiyor tablette girilmiş bir şifreyi nasıl bula bilirim tablet modeli şu
http://www.gold.com.tr/codegen-qbix-m70-7inc-tablet-pc_u -
Hocam genelde root oluyor tabletler ama seninki rootlu bilmiyorum rootlu olmadan da bulamazsın zaten neyse rootlu varsayıyorum
Android cihazınızda ki dosya yönetici uygulaması ile (yoksa hemen ES File Explorer indirin) /data/misc/wifi kılasörüne girin.
O kılasör içinde wpa_supplicant.conf adlı dosyayı bulun ve açın (Açmak için önerilen herhangi bir text editör kullanılabilir)
O dosyayı açtığınızda Android cihazınızda kayıtlı bütün kablosuz ağları ve şifrelerini görebilirsiniz. Şifreler SSID nin altında ki satırda psk=”password” şeklinde yazar.
-
tsklerrrrrrr hocammm
-
Hacu KaRaKuLe ...
Androıd Tablet ıcın soylemıssın de :D Bunun Androıd telefon ıcın olanı nasıl? Nerede?EDİT : Telefonda da aynı deme , çunku baktım bu dedıgın dosyalar yok :D Data var da uygulaamların datası var
/Androıd/data/ UYGULAMA DATALARI vs -
KaRaKuLe bunu yazdı
Hocam genelde root oluyor tabletler ama seninki rootlu bilmiyorum rootlu olmadan da bulamazsın zaten neyse rootlu varsayıyorum
Android cihazınızda ki dosya yönetici uygulaması ile (yoksa hemen ES File Explorer indirin) /data/misc/wifi kılasörüne girin.
O kılasör içinde wpa_supplicant.conf adlı dosyayı bulun ve açın (Açmak için önerilen herhangi bir text editör kullanılabilir)
O dosyayı açtığınızda Android cihazınızda kayıtlı bütün kablosuz ağları ve şifrelerini görebilirsiniz. Şifreler SSID nin altında ki satırda psk=”password” şeklinde yazar.
Ben de bir deneyeyim hocam,iyi oldu bilgi verdiğin.
-
telde denedim oluyor.
-
yararlı bir bilgi işe yaradı teşekkürler dostum
-
çizdirik attım işe yarar
-
suha abi sen hafiza kartindan bakiyorsun oyle olmaz bir ust dizine cik
-
dediğin dosyayı buldum ama text le acınca bişey cıkmıoo yazı felannn baktım hani dosya bosmu dieee 168kb diooooo kopyalayamadım baska yerede kopyalayabilseydim pc den bakardım bu wifi hacker apk felan varmıs sanırım girdiğin sifreleri tekrar buluoo o işe yararmı yada elinde olan varmııı
-
tesekkurler