Tablet Tavsiyesi
-
trampfd bunu yazdısuhatuna bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Tablette iPad'den şaşma hocam.
Neden hacım? Yaa Apple da saglam bır tablet ffıyatına ama Androıd kadar PERFORMANSLI mı? Market vss?
Hacı bunu cidden mi sordun sen?
Hacım bu ıbne aletlerın alayından anlarım ama ömrumde 100 tane androıd telefon 1 tane ıphone 4s kullandım :D
Amk İphone Pişmalık gbı gelıyor daha dogrusu İOS ve ANDROID arasında bana gore delı fark var ;) -
opusdei bunu yazdı

Hocam Ben kullanıyorum ve aldığım ilk günden beri oldukça memnunum. Hiç şikayetim olmadı.
Galaxy Note 10.1 N8005
3G sim kartlı + Wifi
7000 mAh batarya [ Batary büyük olduğundan geç doluyor. 5-6 saatte full şarj oluyor. ]
3g ile 3 film izliyorum %10-15 kadar şarjım kalıyor.
Kaleme çok ihtiyacım olmasa da bazen deftere not alır gibi kullanıyorum. O zaman kağıda yazma hissi veriyor.
Hızı çok iyi.
Şuan ki işletim sistemim Android 4.1.2 Jelly Bean
Mustafam hocam SAMSUNG TAB lere NOTE lara hastayım ama bu gosterdıgın alet :D 1.000 TL ve uzerınde kalıyor dıger Tab3 vss modeller de yavas (Teknosa , Vatan , Vs inceledım) -
suhatuna bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Neden hacım? Yaa Apple da saglam bır tablet ffıyatına ama Androıd kadar PERFORMANSLI mı? Market vss?
ios performans konusunda her zaman androidi öper atar. apple fan değilim :)
-
ipad den şaşmama konusun da dier arkadşlarla hem fikirim.
bide konu açılmışken bime yarın (30.08.2013) exper tablet geliyor 159 TL. ihtiyacı olan baksın derim mükemmel bişey değil ama evde dursun
Wi-Fi 370 gr Marka: EXPER Model: EasyPad H7S Tablet 7” LCD Ekran 4 Çekirdekli Grafik kartı 8GB Depolama G-Sensör Android 4.1 Jelly Bean İşletim sistemi Çift kamera (Ön ve Arka) Cortex A9 1.2 GHz İşlemci 1 GB RAM Bellek -
yanak bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Bende onu yazacaktım..
http://www.ntvmsnbc.com/id/25463130/
elmacılar okuyunuz. yakın tarihte bunun örnekleri çok.
-
Draenei bunu yazdıyanak bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Bende onu yazacaktım..
http://www.ntvmsnbc.com/id/25463130/
elmacılar okuyunuz. yakın tarihte bunun örnekleri çok.
İyide bu elektriğe bağlıyken patlama olayı biraz göreceli bir olay.Yani takılan priz ne durumdaydı, elektrik tesisatı nasıldı, şarj aleti orijinal miydi vs vs.
-
haberde sübliminal var
-
haberde subliminalin daniskası var açmamla kapamam bir oldu :S
-
suistimal muistimal ben anlamam. nerde elmayı yerden yere vuran haber, konu, tartışma, varsa onun arkasındayım :)
-
nexus 7, kopek gibi kefil olabilirim alete.
bir aldim kullandim memnundum esim el koydu, sonra gittim bi daha aldim bi ust versyon. yine memnunum.
hic bir problem cikarmiyor, catir catir calisiyor, ufak guzel bi alet.
simdi 2013 versyon yok bende, kesinlikle 10 kati daha iyi yapmislardir...
apple fifi, android tikky, gecin baba artik bu isleri...
garga tarafından 29/Ağu/13 14:01 tarihinde düzenlenmiştir