Tablet'e Windows Kurmak?
-
beyler..
Elimde Artes Q1003 Model bir android cihaz var.
buna windows kurmak mümkünmüdür. Mümkünse nasıl yapabiliriz?
anlatım döküman dosyalar vs.
http://www.vatanbilgisayar.com/Tabletler/artes-q1003-q1003-quadcore-a9-16ghz-2gb-ddr3-16gb-nand-disk-101-cam--and41/productdetails.aspx?I_ID=67685
-
ubuntuyu dene salla windows'u yaw
-
yunusdogan bunu yazdıubuntuyu dene salla windows'u yaw
bir yakınımın cihaz bu... linux hayatında görmemiştir. windows şart :)
-
tablet nasıl hocam
-
Elixiron bunu yazdıtablet nasıl hocam
Artes Q1003
İşlemci Hızı 1.6 GHz İşlemci Markası ARM İşlemci Teknolojisi Cortex A9 İşletim Sistemi Android 4.1 Dahili Hafıza 16 GB Desteklenen Hafıza Kartı Micro SD Max.Haf. Kartı Boyutu(gb) 32 GB Ekran Boyu (inch) 10.1 inch Ekran Özellikleri Dokunmatik, LCD Çözünürlük 1280 x 800 Multimedya Özellikler Video Oynatıcı, E-Kitap, Kamera, Mini HDMI Bağlantı Özellikleri Wi-Fi, Mini HDMI, Kulaklık Jakı, Mini USB Renk Siyah Ölçüler (Ağırlık/YxGxD) 248 x 174 x 10.8 mm Hafıza (RAM) Kapasitesi 2 GB -
İşlemci yavaş hocam.Ayrıca dokunmatikler için en uygun işletim sistemi Windows 8.Diğer Windows sürümleri sürekli sorun çıkartıyor diye biliyorum dokunmatikte.
-
androidin nesi var anlamadım yani kalkıp cihaza xp veya win 7 mi kurmak mı istiyorsun dogrumu anladım ? cihazın tum fonksiyonlarını kullanman bence zor.. sonuçta o bileşen için bir sürücü gerekecek.... modifiliyeli bir windows belki vardır...
-
Yüklense bile sağlıklı çalışmaz. Ya sensörü çalışmaz ya da kamerası. Ubuntu deneyin bencede.
-
@Citizen
windows 8 için yeterli depolama alanına sahip değil sanırım bu cihaz biraz araştırmıştım 20gb gibi bi alan gerekiyormuş.
@lekton
cihaz şahsımın olsa tabikide bir sorun yok android ile ilgili.. fakat işte bazı kişiler android bile kullanamıyor :) o sürücü olayı benimde aklıma geldi.. fakat internette yapan birkaç kişi görünce çözümü vardır diye düşünmüştüm.
@baracuda81
ubuntu yaş hoca.
-
benım bıldıgım kadarıyla ıslemcı farkından dolayı kurulamıyo bende motorolo zoom ıcın dusunmustum otomasyon programlarımı atarım bakarım dalgama dıye ama olmuyomus galıba ubuntu tabletler ıcın gelıstırıcı surumu surmustu pıyasaya bı arasıtr ıstersen
-
beyler hala ubuntu diyorsunuz....