Tahri - Şopar
-
tahribat ailesinin içinde olan çingene ve roman tarzı müzik dinleyen mürit ve müridelere sesleniyorum. bana şoparların fln dinlediği müzikler lazım türkçe.
şopar müziği nasıl olur diyosanız kibariyenin TEPECİKLİMİ KURUÇAYLIMI şarkısını dinleyin. izmirliler ve özellikle bucalılar muhtemelen bilirler zaten bu şarkıyı :)
-
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------tahribat ailesinin içinde olan çingene ve roman tarzı müzik dinleyen mürit ve müridelere sesleniyorum. bana şoparların fln dinlediği müzikler lazım türkçe.
şopar müziği nasıl olur diyosanız kibariyenin TEPECİKLİMİ KURUÇAYLIMI şarkısını dinleyin. izmirliler ve özellikle bucalılar muhtemelen bilirler zaten bu şarkıyı :)
-----------------------------hocam ne dir bu ya tepeciklimi :D hiç dinlemedim ama izmir olan aldı mesajı :D
-
Hepaq bunu yazdı:
-----------------------------
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------tahribat ailesinin içinde olan çingene ve roman tarzı müzik dinleyen mürit ve müridelere sesleniyorum. bana şoparların fln dinlediği müzikler lazım türkçe.
-----------------------------hocam ne dir bu ya tepeciklimi :D hiç dinlemedim ama izmir olan aldı mesajı :D
baba mutlaka ve mutlaka dinle hatta dur direk rapide koyayım. lime wire fln kuruluysa tepeciklimi yaz süpper şarkı benim hoşuma gitti normalde dinlemem ama böle şarkılar sardı biraz beni... -
Buca dayım ama bu şarkıyı bilmiyorum.
Bi zamanlar Grup Mavi vardı, roman havası tadında albümler yaptıklarını hatırlıyorum. Buca da çok iyi bilinirlerdi şimdi gözükmüyolar pek ya da ben göremiyorum :)
Onların albümlerini bulmaya çalişim, nostalji yapim az :) Bulursam paylaşırım.
-
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------Buca dayım ama bu şarkıyı bilmiyorum.
Bi zamanlar Grup Mavi vardı, roman havası tadında albümler yaptıklarını hatırlıyorum. Buca da çok iyi bilinirlerdi şimdi gözükmüyolar pek ya da ben göremiyorum :)
----------------------------http://rapidshare.com/files/124262757/Kibariye_-_Tepeciklimi2.mp3.html
al sitigma dinle o zaman.bu tarz şarkılar arıyom
-
http://www.upshare.net/download.php?id=993CB7E78&setlang=en
al usta bende bu var roman havasi-mahallenin güzeli sezen diye geciyor.
-
baba zulanın sıpa şarkısı da bana o tarz müziği hatırlatıyor
-
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------Buca dayım ama bu şarkıyı bilmiyorum.
-----------------------------Hayda Bucalıyım ama hiç duymadım grup mavi fln :S ??? :D
-
http://rapidshare.com/files/124283127/OYUN_HAVALARI-_Trakya_-_a__r_roman_havasi__wert_.rar.html
-
Şopar yerine Roman diye kullanırsak kelimelerimizi daha insani olcağı kanaatindeyim.
-
Razorback bunu yazdı:
Şopar yerine Roman diye kullanırsak kelimelerimizi daha insani olcağı kanaatindeyim.
kibarlıgınmı tuttu kardeşim ;)