Tahri Blog (:
-
ne dersiniz hoş olmazmı ? :)
herkesin kendine ait bir bloğu olsa. konu açmadan da sevdiği yazıları makaleleri linkleri açsa oraya olmazmı ?
veya kendi profil sayfası genişletilse. düzenleme seçenekleri filan sunulsa. daha bir kişiselleştirilse. güzel olmazmı?
ben kendi adıma tahriPadi hiç kullanmadım. kullananların oranı nedir onuda bilmiyorum ama eğer tahriblog açılırsa rekor kırar valla :)
denemesi beava ama kod kısmı uzun sürer belki :)
benden bir öneri. olur olmaz adminlerin elinde
saygılar.
-
geçen yıl açılmış bir konuydu :)
Rene hocam açık ve güzel bir şekilde bu konu hakkında açıkalamada buılundu...Kısaca;
Bööle iyi hacı. :)o
-
bencede böyle ii
-
Diyosun... :D Bence de güzel olabilir :D Diğer müridler bakalım ne diycekler ?
-
güzel olurda 18 bin üyenin kendine blog oluşturduğunu düşünürsen sistemi epey yorabiliore..
-
renegadealien abi kendine bi tane blog yapmış tahribat a da kodlar herhalde güzel olur .. :
-
O kadar istediniz notepadi, oturdum yazdım...
180 civarı kişi kullanıyor...
gerçi en başta ben kullanmam diodum ama manyak işe yarıyor, flashdisk fln kullanmama gerek kalmadı :)
blog fln olmaz bu arada, arkjadaşlık sitesimi burası...
-
hoca tahripad e dosya yükleyemiyoruz ki flash disk kullanmayalım :D
-
yaw o kadar arama yaptım varmı böle bi konu açılmışmı diye en az 10 farklı keyword denedim hiç bulamadım.
açılsa güzel olur arkadaşlık siteleri için değil tanışmak kaynaşmak içinde değil. ya ne bilim normalde insan sevdiği paylaşmak istediği bir makaleyi direk konu açıyor öyle olursa kendi sayfasına da ekleyeblir. kendi resmini koyup milletle kaynaşmak asıl amaç değil yani :)
gerçi kontrolü güç olur forumdaki bir konu yüzünden bile site zarar görüp kapatıldı mesela ama yinede dediğim gibi yönetim daha iyisini bilir :)
-
gereksiz..
illa blog yazmak istiyorsan.
blogspot.com
blogger.com
wordpress.com
-
Abizittin bunu yazdı:
-----------------------------
hoca tahripad e dosya yükleyemiyoruz ki flash disk kullanmayalım :D
-----------------------------hex olarak açıp yapıştıracan :D