Tahribat Ailesine ‘Bildirim‘Dir
-
zumsuk arkadaşımızın yazdığı mesajlarını üşenmeden uzun olsada okuyorum. Kendisi herşeyi açıkça anlatsada bazı arkadaşlar bunu kavrayamıyorlar yada anlamak istemiyorlar.. anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az..
-
Abi kafanı baska şeylere çalıştır inan cok yararlı olursun kimseye bişey kanıtlamak zorunda değilsin..
dünya senin eksenin etrafındada dönmüyor kimsede seni cok fazla önemsemiyor açıkcası.
Kime neyi ispat etmeye calısıyosun bosver hocam yararlı bisilere yönel.
Eğer önemli biri olmak istiyorsan bişey yap ve yaptıgın şey konuşulsun bence..
AsortiC tarafından 09/Eyl/12 03:57 tarihinde düzenlenmiştir -
mephisto bunu yazdı
özet geçeyim. adam diyor ki.
değişmeyen tek şey değişimdir. linuxcuydum sonra google u falan sevdim ama o da bozdu artık.. şimdilerde applecıyım. apple 1 numaradır diyo.
bunu bu şekilde tahribat ailesine neden "bildirim" olarak yazıyor onu anlamadım bende, gereklimi diyede ama vardır bişey. hayırlısı olsun :)
Sanki dolaylı yada dolaysız reklam havası var gibi
-
iyi ki yaptın bu açıklamayı yoksa merakımızdan ölecektik zümsük neden değişti diye :)
şaka bi yana siktiret sanalı bu kadar bağlanma
-
Yazının gerekli veya gereksiz olduğunu söyleyemem ama rahatlıkla söyleyebilirimki gereksiz yere uzatmışsın yazıyı. Çok daha kısa olabilirdi gibig eliyor. Hem sana yazık hem de okuyanlara.
-
Zumsuk ateşli bir linux fanı olduğun zamanlarda bayağı tartışmıştık seninle programcılık mevzusunda :)
Zaman içinde kısmen doğru yolu bulmuş olmana açıkçası sevindim.
Seni artık tanıyoruz biliyoruz ve ister istemez takip ediyoruz, gözlemlediğim kadarıyla bir iyi bir kötü özelliğin var onlardan bahsetmek istiyorum kısa kısa; keşfettiğin bir şeyi pek araştırmadan, iyisine kötüsüne en önemlisi rakiplerine bakmadan "son durağın" olarak benimsiyorsun, en iyisi o sanıyorsun ve daha iyisi olmadığını düşünüyorsun, hatta bu düşüncen o kadar alevleniyor ki amaç/araç ilişkin karışıyor mütemadiyen, bu kötü yanın.
İyisiyle kötüsüyle bildiğini yaptığını ve yapacağını insanlar okusa da okumasa da, en önemlisi yapılacak eleştirilerden kaygılanmadan yazıyorsun heryere, kendini ifade etmeye çalışıyorsun, öz eleştiri yapıyorsun, bu gerçekten çok güzel bir olay, bu özelliğinin sana katacağı şey çok olur.
-
Hocam sana tavsiyem git az denize gir çık mangalını yak. Hayatın biraz tadını çıkar keyfini yaşa. Temiz hava al. Psikolojik durumunu sağlıklı görmüyorum şahsen. O kadar bilgisayara bakacağına az birazda aynada kendine bak. Hatta psikolojik destek alırsan daha çabuk atlatırsın... Durumun kritik seviyede...
-
Galaktik Federasyon bir numaram; "Zumsuk" periyodik nameleri iki.. Üçüncü sırada "Programmer" vardı; ama son zamanlarda sesi çıkmıyor.
Günüme renk katıyorlar :) .
"Ben tahribata yazdığım harflerin çok daha ötesindeyim. Kişiliğime değil, ürünle alakalı yazdığım eleştirilere cevap atarsanız hepimiz için daha sağlıklı olur."
Bu da şimdiden günün en renkli mesajı :)) .
"Tahribat Ailesine ‘Bildirim‘dir" Hör General Zumsuk darbe yaptı da darbe bildirisini ilan ediyor zannettim :) .
:)))))))
-
Başlarda herşey mükemmel olur. Gezersin, eğlenirsin, ilk elini tuttuğunda, öptüğünde, sarıldığında bütün herşeyi unutursun. Sonra yemek yemesi hoşuna gitmez, yada sana olan cevapları. Yada birşeyler ters gitmeye başlamıştır. Fark ederisn. Ama ne olduğunu çözemezsin. İster istemez soğumaya başlarsın.
Çok normal ! Çünkü insanlar değişir. Tanıştığında birbiriniz için uygun olsanız dahi, aylar ve seneler ikinizide değiştirir ve sonunda birbiriniz için uygun olmamaya başlarsınız. Çıkarlarınız son bulmuştur. Ardından tiksiğindiğin, istemediğin, sevmediğin yanlar sevdiğin yanların önüne geçer. İlişki bitmeye başlar.
O sırada başka kıza denk gelirsin. Yada ilişki bittikten sonra. Kız seni etkiler... Dön en başa. İşte hayatın her alanında durum bununla ilgilidir. Hatta bazı şeyler vardır, gönlünüzü verirsiniz. Sizi gönülden fetih eder. AUDI hayatınızın arabası olur, POLO hayatınızın tişörtü. Yada Apple bütün dünyanız. Kendinizi bulursunuz, sizi anlatır.
Şurayı okudum sadece en son satıra geleyim, auidi hayatımın arabası olmadı, poloda hayatımın t-shirt'i ve apple'ın hiç bir ürününü satın almadım yada işletim sistemini vs kullanmadım, hocam sen bir eksene girmişsin çıkamıyorsun tek sorun o bence. İlerde anlarsın.
Tek tip düşünüyorsun, göremediğin/gözlemleyemediğin olaylar zinciri var önünde daha aşılmayı bekleyen. -
Kreyzi bunu yazdı
abi cidden nasıl yazıyorsun bu kadar
nasıl bi azim var :|
aynen ya nasıl bi kafayla yazdın bunu ya önemli yerlerin altlarını çizzeydin keşke oraları okurduk..
narkozMRT tarafından 09/Eyl/12 10:35 tarihinde düzenlenmiştir