Tahribat Alkol Toplantisi
-
PARA BULABİLİRSEM bende gelirim a.q vururuz şişenin dibine ama CHAOSER de gelsin a.q :D Haa bide FİSTAN gelsin a.q iyi içiyolar onlar :D DEAD_BODİES de gelir a.q onlar iyi içici bide yanına meze off a.q geliyorum lan :D
-
eger onemli bi isim olmazsa bnde gelirim, ama bn cabuk kafayi bulurum kafayi bulunca da cekilmez olurum sakin bi yere birakip gitmeyesiniz ole bi kere yapmislardi ipneler:) (her bulusmaya gelcem diom ama hicbirine gitmedim simdiye kadar:D)
-
olur bende gelirim
-
yaw votkanın neresini içersiniz yav ap acı iğrenç bi şey viski yok mu viski?
-
ben gelirim büyük ihtimal ama vodka olcak :D
-
vodka,rakı[ isteyen ] we bira dusundum ya isteyen cola falan iciceklerde gelsin benim isteyim bide bunu videosunu cekip atariz :D ReNe abi sana rakip geliyoruz tutmayin bizi.. bu arada arkadas viski istemis :D istiyorsan kap gel ama hepsini sen icebilcekmisin :D yani sana bırakırlarmı orda viskiyi ..
-
Ya alkol dedinmi her türlü gelirizde 25 ağustosta barışarock var oraya gitmeyi düşnüyoz be hacı önceki haftaya alsak
-
aa oda war barırock war olsun be abi boswer :D rock'n coke ta zaten toplancak tbt
-
hacılar ben kıbrıstayım burda absolut 22 mılyon havaalnında 19 mılyon jack danıels 30 mılyon falan :D tandgınız varsa gonderın para alsın .hanı belkı bi şans .bende ağustosda donucem o yuzden alamam:P
-
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------
aa oda war barırock war olsun be abi boswer :D rock'n coke ta zaten toplancak tbt
-----------------------------
rockncoke vercek parayla gider içerim franz ferdinand mı dinliycez a.q pumkins için de gidilmez bence barışarock gidek topluca geçen senede demiştim gerçi kimse çıkmamıştı jez le rockipsiz ordaymış ama görüşmek nasip olmadı
Toplam Hit: 4631 Toplam Mesaj: 48