Tahribat Backup Sistemi Ne Lan
-
bu ne len daha demin ekranın sağ üst tarafında site kendini yenilicek filan anlamadım nedir o??
-
site kendi yedeğini alıyor :D
nası kodlanmış ama değilmi? -
oLasi hack , hata teknik aksakliga karşin yedekliyor kendini sistem :S acaip kodlanmiş ama
-
way a.q yanee utanmasam ne gavur icatları war dicemde
ortada gavur yok bea aslında şöle bi kenera made in turkey yazsak -
iyi bişey
-
Sen aklini yorma, iyi birseydir o :)
-
muhauuhauhauhah yarıldım lan başlığa harbiden bayaaa güldüm eyw..backup yani zaman içerisinde geriye donme hani back ya ole işte..
-
Evet baslik cok komik :) birde lan yazmis :) :)
-
haa o system i geçen gece saat 5 te mi ne ben de gördüm sabaha karşıydı tam hatırlamıom saati korktum bi an :D ama sonra alıştım sevecen bişi
-
günde 2 kere çalışıyo galiba bi öğlen bide sabaha karşı :)
-
Tahribat Backup Sistemi ben ve holynin en son teknoloji ile yüksek piçlik kabiliyetini bir araya getirmemiz ile oluşturduğumuz ileri teknoloji ürünü bir yedekleme sistemidir...
Her gün saat 13.00 ve 05.00 da devreye girerek Öncelikle Mssql serverı Bütün web servislerini İrc botunu İrc servisini indexleme sevisini kısacası tahribat ile ilgili herşeyi kapatır, sonra tahribatın bütün sistemini, loglarını, dosyalarını, veritabanını özel şifreme algoritması ile şifreler ve sıkıştırır sonra bütün siteyi demin yaptıklarını tersten çalıştırarak yeniden acar ve siteyi tekrardan çalışır duruma getirir.
Bu olay 500 saniye önceden haber verilir. ve ortalama 2 dakika kadar sürer. Sol taraftaki application nesnesineatanan kayıtlı üye ve toplam mesaj sayılarının kaybolmasının nedeni serverın kendini yedeklerken herşeyi kapatmasıdır...
Daha önceden acıklanmıştı bu forumda...
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=backup&folderid=13010
adresinden bakabilirsiniz..
www.tahribat.com/uptime.asp gibi serverın çalışma ve restart sürelerini gösteren kendi üretimimiz birçok sistemden birisidir bu backup sistemi...
Bildiğiniz gibi piçlikde sınırımız yok ;)
Toplam Hit: 2595 Toplam Mesaj: 23