Tahribat BELGESELİ
-
geldim kaldım gidemiyorum!!
eksik olmayın!
-
Mantarlı çabuk çorbamı yapıp, termos bardağıma koyup, bilgisayarın başına geçtiğimde, birde nete bağlandığımda browserimi açarım ve adres çubuğuna istem dışı olarak Tahribat.com yazarım sonra "enter"a basmadan düşünürüm. Neden giriyorum diye, hep kendimce bir neden uydururum. Yıllar böyle geçti. Belkide bunu yapmayı seviyorum.
-
Gerçekten çok güzel anılarınız var Criminal, Jezreel galiba benide kendinize benzeteceksiniz yaklaşık 2 ay olu benimde her sabah açtığım ilk site burası oluyor... alıştım be size ama az kaldı ayrılığa her güzel şeyin bir sonu vardır dimi askerlik benimkisi bir kaç ayım daha var ama olsun sonu geleceğini bile bile girmek.........
ama ben artık ayrılmam nerede olursam olayım explorerin ilk ismi TAHRİBAT olacak çoğu nasıl bir site olduğunu bilmesede....
-
bende mesela darkworld'un siteden ayrılmadan önce yazdığı yazıyı hatırladım o tartışmadan sonra siteden ayrılmıştı yada tuğrul babanın 2 yıl önceki yazılarını vede holyone foruma daha sık katılırdı. bide satanist x11 vardı belki hala burdadır .belki x11 adı upgrade olup değişmiştir.
-
İlkin formatter için girmiştim sora ilk hackingimi forumda bi satan sitesi yayınlayan üye üzerinde yapmıştım gayette güzeldi 4 yıllık tee snitz formdan devam eden bi beraberliğimiz var jerusalem nra kıbrıslı aczmendi gidenler gitti ama geride kalanlar bizimdir dierlerinin aksine benim adress bara yazdığım adres tahribat.com/forumactivetopics.asp ama hepimiz yine aynı çatı altındayız daha nice uzun senelere
-
Sevaşlarımı Anlatayım...
Müritken gördüğüm sıkıyönetimlerimi anlatayım :)
Kendi ilan ettiğim sıkıyönetimimi :)
2. kere yaptığım darbeyimi :)
Bunun sayesinde tanıştığım bi dünya "dost" ile yaşadıklamımı anlatayım :)
Kimsenin bilmediği sitenin kapanma zamanlarında Holy ile beraber yaşadıklarımızımı anlatayım???
Neleri anlatayım??? Tahribat Bir Yaşam Stilidir :)
-
sene 2002 kuru biz yaz sabahı (ne sabahı a.k okadarını hatırlıyabilen aklın a.k) neyse işte www.tahribat.com felan filan girdim üye oldum Allaha şükür hala üyeyim burda hep birlikte çok şey öğrendik çok şey tartıştık ve öğrenmeyede devam edeceğiz
Yaşasın Tahribat ! sonuna kadar Tahribat!
eywallah
-
ohoo hepsini anlatsam destan olur.. şu kadarını söyliyim tahribat bi hastalıkdır
-
tahribata ilk zamanlarından beri üyeydim.nickim nocturnal mortum'du.hatta bi kaç konuda moderatördüm.sonra bi çalkalanma oldu site içinde.tüm üyelikler mi silindi benimki mi yanlışlıkla silindi hatırlamıyom ama sonra bu nicki aldım.yalan yok eskiden daha güzel ortamlar vardı.herkes birbirine saygılıydı.şimdi ise kalkıp 17 yaşındaki bir çocuk karşındakinin yaşını ismini cismini bilmeden ana avrat küfür ediyor yada eline denyo launch'u alan ahkâm kesiyor.
-
Ulem daha weletken gelmiştim buraya (a4tech e atfen), konu açmıştım hatta 14 yaşındayım kimse beni sallamıyo die, herkes bi ton dalga geçmişti :D