folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat Counter Strike 1.5 Turnuvası Başlıyor [Part Konu] + [Resimli Anlatım]

Tahribat Counter Strike 1.5 Turnuvası Başlıyor [Part Konu] + [Resimli Anlatım]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaşlar diğer konu organizasyona yönelikti bu konu Counter Strike 1.5 oynayacaklar için yeniden açılmıştır. Geniş kapsamlıdır...

NOT: CS 1.6 turnuvasıda bu turnuvadan sonra yapılacaktır. Ayrıca bu konu turnuvanın haricinde her isteyenin girip oynayacağı bir konu olabilir. Örneği, ilk olarak belirlediğimiz bir saatte herkes girer kapışırız sonra yorumlar alınır. Daha sonra meydan muharebesi gibi isteyen girer vurur birbirini sıkılan katılır :) Ben şimdi turnuvaya göre ayarlıyorum...

--------------------------------------------

Arkadaşlar bomboş 32 kişilik bir server buldum.

katılacağınız server >>>>>>  cs22.oyunsen.net 

NOT: Eğer tahribat müritleri kendi arasında bir server ayarlarlarsa oraya katılabiliriz. Ben sadece her ihtimale karşı bomboş 32 kişilik bu serveri buldum. Gerçektende güzel...

--------------------------------------------

OYUN OYNAMAK İÇİN NE YAPACAĞIZ?

ADIM 1 = Bilgisayarınızda SXE INJECTED programı yüklü olmalıdır. Ben size kolaylık sağlamak istedim iki tane link'i buraya yapıştırıyorum birisinden indirin,

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=sxe-injected&lid=6900

http://sxe-anticheat.org/

Programı yüklediniz (tabi CS 1.5 yüklüdür herhalde :D ) Programı çalıştıracaksınız.

programı çalıştırdıktan sonra hiçbir şey yapmaya gerek yok. Yani online olmak için üstüne birşey yükleyecekmiyim? Yada bende ofline gibisinden mesajlar geliyo nasıl online yapacağım gibi aklınıza ne geliyorsa hiçbirinin cevabını aramanıza gerek yoktur programı açın CS'ye girin ve aşağıdaki resimleri takip edin

Oyunu açtınız

http://img.webme.com/pic/k/kraliyetailesi/cs1.png

Console menüsüne gireceksiniz aynen aşağıdaki adımı takip edin...

http://img.webme.com/pic/k/kraliyetailesi/cs2.png

İşte herşey bukaddar :D Belirlediğimiz saatte oyuna bu şekilde gireceksiniz...

------------------------------------------------------------

ÖNEMLİ NOT: Belki dışardan adamlar gelebilir, server bizim olmadığı için bunu engelleme şansımız yok bunun için bir önem aldık bir clan grubu gibi hareket edeceğiz,

NASIL MI ? Herkes tahribattaki nickiyle turnuvaya gelecek ve isminin başına TBT | koyacak

ÖRN: ben >> TBT | FAYDALI

-------------------------------------------------------------

COUNTER STRİKE TURNUVASINDAKİLER = SilenC3 - TekBuluT (CS 1.6) - FAYDALI - TheLastWar - Yigit - SeYFi25 - DestinatioN - ats30 - tolker - geberlanxD - Boyfromsmyrna - EWELANCHE - WooPeRHacK (CS 1.6) - mc_rapier (CS 1.6) - PyramiD - Razorback - CureShooT - Genki - Pc-ErrOr - RootB (CS 1.6) - 1011010 - cimbomlu_15 (CS 1.5 - CS 1.6 - ats30 (CS 1,6) - r10aldinho (CS 1,6) - JUSTICEtr (CS 1.5 - CS 1.6) - itfaiyeciTBT - qaMbLer - DarkFall

-------------------------------------------------------------

ARKADAŞLAR listede adım yok diye üzülmeyin unuttuğum yada sonradan girmek isteyen olabilir herkese kapımız açıktır. Listeye bakmayın siz gelmek istiyorsanız yukardaki metni okuyun ve sizde katılın. 

Herkese başarılar şipşak :D

FAYDALI (Tahribat Organizatörü) :d

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

EDİT: Arkadaşlar! Aksilik bu ya! Bulduğumuz boş server açılmıyor! Sanırım kapatıldı. Sorun geçicimi kalıcı mı bir bilgim yok! Arada giriyorduk ama server sahibi sildi sanırım. Bu server tahribat garantörlüğünde ayarlamamız gerek! Yoksa bu iş olamayacak gibi :)

Her akşam saat 20.00'dan sonra isteyen gelsin arkadaşlar, tarih ve saat kesin belirlenene kadar ANTRENMAN yapıyoruz gelenlerle oynarız, antrenman yapmak isteyenler belirlenen servere gelsin...

--------------------------------------------------------

ARKADAŞLA, Counter Strike 1.5 indirmek isteyen ve sağlam link isteyen arkadaşlar, bu konunun ikinci sayfasında herşeyi paylaşıldı. Bi orayı inceleyin...

--------------------------------------------------------

>>>> Arkadaşlar anlatımdaki bir hatamı düzeltmek istiyorum

http://img.webme.com/pic/k/kraliyetailesi/cs2.png

bu resimdeki sxe mesajlarını alırsanız çıkmanıza gerek yok. Aksine sxe sorunsuz bir şekilde çalışıyor demektir. Nedeni config.cfg deki sxenin engellediği geçersiz oyun komutlarıdır (GENKİ)

------------------------------------------------------------

Bu arada herkes saat 21.00 - 22.00' DAN SONRA oynamayı uygun buluyor, artık saati ve TARİHİ tam belirleyelim...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    Usta 1.5 yüklü değil işte sağlam link versin birisi ya da upload etsin biz de rahat rahat oynayalım. 1.6 zaten var ama 1.5 i de kacırmak olmaz :) verin işte saglam bi link yada upload edin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

Benim tahri-notepadde kayıtlıydı linkler ama tahri-pad kaldırılmış ne zaman kaldırıldı lan :|

editcan:http://rs44.rapidshare.com/files/4816904/_pc_game__half_life_full.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/4822038/_pc_game__half_life_full.part2.rar
    http://syd5.ausgamers.com:88/downloads/1246823474/hl1110.exe
    ftp://ftp.tpnet.pl/d2/ftp.counter-strike.pl/cs/csv15full.exe

Önce half life ları indirip kuruyorsunuz sonra half life1110 update i  en son csv15full ü kuruosunuz :) yukardaki menüde not defterim olmayınca şaşırdım bi an saolasın

echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

ZoRKaYa bunu yazdı:
    -----------------------------
    Benim tahri-notepadde kayıtlıydı linkler ama tahri-pad kaldırılmış ne zaman kaldırıldı lan :|

Sol tarafta NOT DEFTERIM var hocam.. Tıkla orada.. menüde çizginin hemen altı..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    arkadaslar  bende  grforce 6600 ekran kartı var  ayarlarını bılen varmı  eskıden geforce mx 440 vardı kasmıyordu  sımdı bunda kasıyor  yardımcı olabıolecek olan varmı 

kontra bisiklet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek

edit :  gruplara ayırmak lazım 1.5 leri usta...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek

FAYDALI arkadaşımın anlatımına bir not .. Biliyorsunuz da bilmeyen olma ihtimali için söylüyorum ..

İsmi yazarken boşluk için space i kullanmıyoruz... yüzde işareti koyuoruz boşluk için ÖRNEK : TBT%|%CureShoot =)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

saat 21-23 arası uygundur benim için.

fps vs. sorunu olan varsa yazsın yardımcı olurum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

CureShooT bunu yazdı:

FAYDALI arkadaşımın anlatımına bir not .. Biliyorsunuz da bilmeyen olma ihtimali için söylüyorum ..

İsmi yazarken boşluk için space i kullanmıyoruz... yüzde işareti koyuoruz boşluk için ÖRNEK : TBT%|%CureShoot =)

Bende boşluk bırakınca aynen çıkıyor usta o yüzden senin yöntem daha sağlam

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek
    hocam 1.5 mı : ) 4 sene once kasıyodum ben 1.5 i 1.6 varsa aqsamdan geLım

Yol Güzeldir.
Toplam Hit: 13327 Toplam Mesaj: 103