Tahribat Engelli Mi?
-
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------
Smileadsl,otomatik dns ile bir sorun yok şükür.
-----------------------------Evt aynen hiç kapalı görmedim şahsen :)
-
IE, FF, Opera' dan otomatik DNS ile giriş yapıyorum. Herhangi bir engel söz konusu değil. Hadi gözümüz aydın...
-
öylesine anketvari bi bilgi olsun diye soruyorum; engel kalınca hitde fazla bir artış oluyor mu ?
-
bugax bunu yazdı:
öylesine anketvari bi bilgi olsun diye soruyorum; engel kalınca hitde fazla bir artış oluyor mu ?
-----------------------------tabi ki hocam, 100 bine yakın sayfa indexlenmiş.Birisi birşey aradığında pat çıkıyor.Şahsen benim açtığım ,soru sorduğum konular bazen denk geliyor.Bilgi bankasından vs..
Yani birisi sırf tahribatta 2dk ayırıp birşey okumak için dns değiştirmiyor.
-
@zumzuk
mantıken değiştirir tabi ki fakat benim asıl merak ettiğim insanların dns değiştirip - değiştirmedikleri oranı.
-
Bi Bırakın Adam Engelin Kalktığına Sevinsin Yaw :S
O Değil De Rene Tişört ? -
dns değiştirmeden giremıyorum tbtye.girmeye kalktığımda boş beyaz sayfada kalıyor hiçbir adres yazılmamış gibi.mahkeme kararı ıle engellenmıştır de demıyor.sizde normalmi?
-
cordelian bunu yazdı:
dns değiştirmeden giremıyorum tbtye.girmeye kalktığımda boş beyaz sayfada kalıyor hiçbir adres yazılmamış gibi.mahkeme kararı ıle engellenmıştır de demıyor.sizde normalmi?
-----------------------------cookieleri falan temizlemeyi dene
-
bir de şu norton'un karaliste olayını halletseniz iyi olacak.
-
FCN bunu yazdı:
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------cookieleri falan temizlemeyi dene
-----------------------------biraz önce format attım hocam.