Tahribat Hakkında Sorularım Var
-
tarigat farklı bişe diğer başka forumlara benzemezz
-
eski adminlerden konu açılmışken, JerusaLem"ı tesadüfen forumda gördüm rene den sonraki en cok madalyası olan kişi, o nereye gitti niye gitti ?
Renenin bi mesajında " jerunun sikim götüm gibi yazdığı değişkenler adam edildi. " yazıyodu. acaba Rene Jeru yönetimini devirip yönetime el mi koydu ?
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
bi daha ara
adam bulamadım diyor eger gercekten varsa biliyorsan(biliyorsunki var diyon) linki koysan şuraya ne olur? -
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------eski adminlerden konu açılmışken, JerusaLem"ı tesadüfen forumda gördüm rene den sonraki en cok madalyası olan kişi, o nereye gitti niye gitti ?
Renenin bi mesajında " jerunun sikim götüm gibi yazdığı değişkenler adam edildi. " yazıyodu. acaba Rene Jeru yönetimini devirip yönetime el mi koydu ?
yoo :D Jerus'unda bayaa bi katkısı var TBT'ye yonetimi ele geçirmek gibi bi$ii yok yani (: -
holyone nin evidne server mı olur aq
server canada ipli
demekki canadada bir dc de
kendien özel bir serverı var
rene de bence 5 yıla gider yenisi gelir :D
-
Metanet bunu yazdı:
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------eski adminlerden konu açılmışken, JerusaLem"ı tesadüfen forumda gördüm rene den sonraki en cok madalyası olan kişi, o nereye gitti niye gitti ?
yoo :D Jerus'unda bayaa bi katkısı var TBT'ye yonetimi ele geçirmek gibi bi$ii yok yani (:
-----------------------------yanlış anladın hocam :)
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=36910&sayfa=1#324609
-
2003 de katıldım 1 ay sonra mod oldum, 3 seneyi aşkındır admin olarak cevap yazıyorum , siteye onlarca mod geldi , admin sayımız pek değişmedi ( as kadroyu kastediyorum )
Modluk yapanları saysam heralde 50 - 60 ın üzerinde isim sayabilirim. Adminler olarak şuan görev yapanlar
holyone(site sahibi),renegadealien,ben,gladio,antikky,nickimyok,computerWolf,underzero,pic_Boy,tagext dir. Modlarımız şuan sadece adminlerin görebileceği bir uygulama ile "gizli mod" yazmaktadır,Eskiden admin olmuşlar şuan olmayanlar ise;
Jerusalem
Fizilal
NRA
Darkworld
Kıbrıslı
Martynr
Criminal
Designer
Ir2Kıbrıslı ile pek tanışma fırsatım olmadı en azından 2003 2004 ylları arasında yoktu, evveli wardı diye biliyorum, Darkworld siteye gelmiş geçmiş en büyük ibnelikleri yapmış biri olarak kazındı , Fizilal "herkes hoş bir seda ister" felsefesiyle iş sahibi oldu huzuru yakaladı ( yenileri eleştirdi ) , NRA çok kafa adamdı hala konuşuruz:] Nete sadece arkadaşlarımla konuşmak için gireceğim diye postu wardı komple hacktu huktur bıraktı Bilgisayar mezunuydu kendiside, Jerusalem sitedeki pek çok şeyden rahatsızdı Sözlük vb , Tahriple olayları oldu sonra kayboldu ortalardan kendisi şuan http://www.ultraslan.com/ yöneten kişidir, Designer siteye birçok grafik banner katkısında bulunmuş birisi sornadan iş güce verdi , Ir2 nin olayı komplex girmeyim en iisi..
Tahribatın kapalı kaldığı dönemden bahsettin , o dönemler aksilikler ardı ardına geldi datacener sorunları , herkesin iş gücü , renennin başka şehirde olması vs derken şuan son 6 aydır kusursuz uptimeı stabil yayınımızı devam ettirmekteyiz , dahada uzun kapanmaların asla olmayacağı garantidir diyebiliriz;)
-
hmm... benim merakım biraz olsun giderildi de fakat şimdi de başka şeyleri merak etmeye başladım, malum 32bin id (:
bi kere bu jaru sisteme ters düşmüş onun bileti kesilmiş, sonradan başka bi acc açıp sakin bi üyelikle devam ediyomudur acaba... neyse bu soru değildi :)
hocam sen kısa kesmişsinde, bu darkworld ne gibi bi ipnelikler yaptıki ?
bide şu ir2 olayını cok merak ediyom forumda aradım ir2 diye, ir2 kız filan diye muhabbetde edilmiş,gerçeği nedir ki :S
birde modlar niye gizli ?
-
Modların neden gizli olduğu açıklamıştı rene, ararsan konuyu bulabilirsin hangi konuda olduğunu hatırlamıyorum. Güvenlik sebebiyle modlar gizli. ir2 nin ayrılmasına girmeyin baskalarını ilgilendiren bir mesele degil. he belirteyim ir2 kız falan değil kırk yıllık kankam nezaman kız olduda benim haberim yok ak nerden cıktı bu :|