Tahribat Heryerde
-
bende izmire gidiyodum istanbuldan avcılarda bi mürid abim bindi baktım üstünde tahribat tişörtü var blackdeath ti galiba nicki tam anlayamadım o zaman burdan sevgiler abime :)
-
ILKER06 bunu yazdı:
-----------------------------
sımdı soole anlatayım :) bızım okulda dc dıye ortak paylasım agı var herkes netten ındırdıklerını paylasıyo , hdd sınde ne var ne yok ıstedıklerını paylasıyo ve ortak kullanım alanı ıle kısa surede ıstedıgımız fılmlerı download edebılıyoruz . herkesın nıckı var tabı burda malum benımkıde TbT 2007 gırıslıyım okula o tarıhten berı de degısmedı dedım cıkarmı okuldan bı TBT lı dıye derken ewet tarıh 2010 aynı okuldayız bı tbt lı murıd cıktı ve sansa bak 2 ust katımda oturuyo sınıf arkadasımın oda arkadası :D aksam akasam cok ılgınc oldu hatta ıkımızde uzun surelı sok yasadık :D cunku net ortamı degıl okul ıc agda bıle TbT lı TbT lıyı buluyo usta :D
-----------------------------Hacı bu çocuk harbiden top mu? Kontrol etseydin, merak ettim.
Bkz.
Username : berkan360 ID : 35054 İsim : berkan Soyisim : dutlulu Yaş : 23 Cinsiyet : Top Medeni Hali : Bekar Ülke : Türkiye -
sağlam topumdur:) batlatamazlar :)
bi ara kefilimde toptu. ama doğru yolu bulldu..
-
Ya bu ünilerin dcleri manyak oluyormuş. Bizim arkadaş itülü. Sömürüyoruz diyor.
-
diamonique bunu yazdı:
Ya bu ünilerin dcleri manyak oluyormuş. Bizim arkadaş itülü. Sömürüyoruz diyor.
-----------------------------Bizim okulda indirme sınırı var malesef.
Bilg. Müh. başkanı söyledi, önceden sınırsızmış millet sabah dizüstüyü açıp indirmeleri başlatıyormuş derse gir çık hiç kapatma yok.
Sonra sınır koymuşlar işte.
-
"birisi arkadaşım gey diye konu açmıştı ":) bunun bi daha yaşanmamasını istiyoruz..
-
PCoDeR bunu yazdı:
"birisi arkadaşım gey diye konu açmıştı ":) bunun bi daha yaşanmamasını istiyoruz..
-----------------------------http://www.tahribat.com/Forum-Yakin-Arkadasim-Gay-Cikti-113006/1/gay/
-
murit murittir :D ayrım yok usta :D diamonique aynen oole kardesım dc super somur somure bıldıgın kadar ama bı sure sonra tek duze oluyo herkes bırbırınden buldugunu paylasıyo ızde yenı bıseyler ındırlerım dıye g.. yırtıyz :D adam senden cekıyo sonundakı senın nıckı sılıp kendını yazıyo :D ama genede guzel :D
-
bı gunde TbT kıbrıs bulusması yapsak dersler agırlasmadan ya 1 kere yapıldı dıye hatırıyorum seadog sesım gelıyomu magosaya :D yapalım bısııler bıldıgım kadarıyla 10 -15 kısı varız
-
kurumsallaştık artık biz şaşırmamalıyız bunlara :D