Tahribat İle İlgili Soru ?
-
aynı dertten bende muzdaribim ff kullanıyorum heralde ff le ilgili
-
Öpücem ulen bu konuyu deşeni ve sonucunu keşvedeni, umm şöylebi düşündümde öpmiyim böyle daha iyi sağolun...
-
bir boşluk(space) bırakın ardından enter'a basın sorun kalmıyor
-
kapil bunu yazdı:
-----------------------------sirpence bunu yazdı:
-----------------------------
GebesH bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
evet bunun konusunu ben açmıştım yapılacak birşey yok shiftle birlikte enter a bas
-----------------------------Bunu nasıl keşfettin?
-----------------------------msn den heralde msn de entera basınca gönderiyo shift + enter da alt satıra geçiyo:D burda da aynı
------------------------dipnot: sadece shift enter degil ctrl enter vb. kombinasyonlarda alt satıra geçiriyor
tabi onlar msn icin gecerli. frontpage gibi bi editörde web sayfası hazırlarken tasarım kısmında direk entera basarsanız yeni paragraf acar 2 satır alta atar. editörde oldugu gibi. shift+enter ise <br> etiketi acarak bi alt satıra geçirir.
bkz: gereksiz bilgi :D
-
bende son karekterden sonra bi boşluk birakıp entere basıyorum ozaman 2 lemiyo :|
-
ben hiçbişeye basmadan hallediyom :$ biraz bekleyince oluyo :P
-
bende bişey olmuyor firefox kullanıyorum...:D
-
Fikret bunu yazdı:
kapil bunu yazdı:
GebesH bunu yazdı:
evet bunun konusunu ben açmıştım yapılacak birşey yok shiftle birlikte enter a bas
-----------------------------msn den heralde msn de entera basınca gönderiyo shift + enter da alt satıra geçiyo:D burda da aynı
------------------------dipnot: sadece shift enter degil ctrl enter vb. kombinasyonlarda alt satıra geçiriyor
tabi onlar msn icin gecerli. frontpage gibi bi editörde web sayfası hazırlarken tasarım kısmında direk entera basarsanız yeni paragraf acar 2 satır alta atar. editörde oldugu gibi. shift+enter ise
etiketi acarak bi alt satıra geçirir.bkz: gereksiz bilgi :D
-----------------------------ubuntu da da "ctrl + h" yapınca gizli dosyaları gösteriyor...
bkz: çok daha gereksiz bir bilgi :W
-
YesTERFoX bunu yazdı:
Fikret bunu yazdı:
kapil bunu yazdı:
GebesH bunu yazdı:
tabi onlar msn icin gecerli. frontpage gibi bi editörde web sayfası hazırlarken tasarım kısmında direk entera basarsanız yeni paragraf acar 2 satır alta atar. editörde oldugu gibi. shift+enter ise
etiketi acarak bi alt satıra geçirir.bkz: gereksiz bilgi :D
-----------------------------ubuntu da da "ctrl + h" yapınca gizli dosyaları gösteriyor...
bkz: çok daha gereksiz bir bilgi :W
-----------------------------bkz: gereksizliklerin gerçekten gereksiz olması
bende boşluk enter kombinasyonundayım :W
-
bana hiç olmadı