Tahribat In Tadı Mı Kaçtı_?
-
doğru söylüyor adam. işimiz gücümüz bu şeyhe laf attı bu tariqata parmak gösterdi demek. gelip burda söyleyeceğimize bizim bişiler yapmamıs lazım. sonuçta belli bi süre sora reneydi miksiz de antik ti tagext abüydü felan el etek çekmeye başlicaklar bize emanet olicak tariqat
-
En ufak şeyde problem çıkaran eziklerin çoğalması nedeniyle forumda huzur kalmıyor. Az önce konu açtım mal mal cvplar..
-
Valla bence kaçmadı,tadı değişebilir ki bu normaldir,zaman geçtikçe olaylar da değişir,insanlar da,bundan daha normal bir şey olamaz,sonuçta herkes hala burada ve katılımlarda devam etmekte.Daha ne olsun?
-
gidin bir hafta ongun uzak kalin tbt den o zaman anlarsiniz tahribatinmi tadi kacti yoksa hayatinmi tadi kacti :P
-
gazozmu lan bu tadı kaçacak
daalın a.q :D
burdaki arkadaşlık ortamı nerde war?
herşey heyk hüyk zat zurt değil
kompü kalbini zikiim nassın ?
hani benim dvd hea??
ayrıca wifi crack videosu
zikik -
compu +9999999999999999999999
-
Kimse üstüne aLınmasın ama son üyeLiğimden bu yana sitede gereksiz adam yığıLması waR. biLgiden çok geyik muhabbeti ortaLığı aLmış gidiyor. probLem biz de müritLer de çaLışmıyoRuz üRetmiyoRuz. biRi oturup bize bi program yazsın bi açık buLsun diye bekLiyoRuz. sadece benim düşünceLerim...
-
tuzunu koymayı unutmuşsunuz yaw
-
Gerek ben gerekse arkadaşlar o kadar zünek öldürme tekniği sunduk.sen hala tadımı kaçtı dersen bizim zorumuza gider =)
8mm haklı heycan biziz abü bi forum oyunu aç heyecanla girelim dimi ama ;)
diyelim bilgi almaktan bıktın artık bilgi ver yeni gelenler bilgiye aç pırlanta gibi çocuklar =) bu bi bayrak yarışı bilgiyi aldın stokladın şimdide dağıt dimi ama =) -
Tadı kaçmadı, havalar çok sıcak canınıs istemior olabilir :D veya bu son getirilen yasaklar tahribatın sağa sola sataşmaması olabilirde [:
Toplam Hit: 4189 Toplam Mesaj: 26