Tahribat İndex Wallpaper
-
http://img307.imageshack.us/my.php?image=tariqatoftahribatbynickoteen9a.jpg
yorum yazarsanız sewinirim ayrıca özel istek tasarımı yapılır nasıl bişiy istediğinizi açıkça belirtin yeter (açıkça derkene yazı tipini bile belirtin tanımlanmayan istekler dikkate alınmayacaktır)
Bu arada bende editleme falan olmaz tamam herwallpaper biraz editlemedir ama bi hazır resmin üzerine yazı yazmak wardır bırse beğendiğiniz resmimleri fhoto shopla alıp başka resim ve effectlerle birleştirmek wardır ben ole yapıyorum işte.Yani tamamen özgün tasarım ,) -
kırmızı çok baskın farklı ton gerek
örümcek ağını sen mi yaptın ?
sağ panelde aşşada ingilizce bişey görüyorum bi de.
başka sorun yok -
basit böcük adam gib olmuş bu en len daha başka şeyler düşün çalıştır saksıyı
-
vallahi güzel olmuş :)
ama benim senden başka bi isteğim var msn eklersen sölerim yada pmden söleyim burda reklam yapmak gibi olmasın...
yaklasma@msn.com -
doğru yazı:
"All your System belongs to Us" olmalı. -
Fistan doqru demis "Butun sistemleriniz bize baqli" neyse cizim sana aitse gerceksen güsel manupilasyonsa cx olmamis derim
-
1-)Orumcek ufak bi awatardı onu buyuttum
2-)O yazının turkçesi tüm sisteminiz bize ait demektir
(yani hack indexi olarak kullılacak ya o bakımdan)
3-)Resmin anlamına pek özen göstermedim sadece remimle de anlatılmak istnen şeyler tasarlanabılır tabii bi bakın dedim işte ama özel istek falan olursa dediğim gibi bu konuda yapamayacağım şey yoktur
4-)ekledim seni ama su an ttnetle bağlanıyorum yazdıklarım geç gelebilir -
güzel kardeşim madem yazdığın yazının türkçesini biliyosun
ayrıca burda hepimizde Türküz
ingilizce yazıp artistlik yaptığını zannetmenin ne alemi var o zaman ? -
all of your systems are ours yazman doğru olur. oradaki yazı dilbilgisine aykırı. All your system are belong to us diye cümle kullanılmaz. bu şeye benzer: Bütün sisteminizler bize ait.
-
La bi siktirin gidin ingilizceyi bana mı örettçeniz all çoğul alır bilmiyosanız konusmayın bari a.q herifin teki de demiş artislik mı yapıyon ingilizce yazıp falan la a.q index için kullanılacak dioz yabancı ziteler haclenmeyecek mi sanki hiç a.q Holyone da programlarını ingilizce yazıyo neden herkes kullanabılsın die ulan bi şey yaprık pişman ettiniz adamı be eleştiri yapmıyorsunuz resmen salaklaşıyorsunuz !!!
-
ours olur mu hiç ya hacılar batırmışınız
şeyin yazdığpı doğru işte abla/abi 'nin veya systems de olabilir
Toplam Hit: 4276 Toplam Mesaj: 26