Tahribat İstanbul Halı Saha Maçı.
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------
eskiler öncelikli lafını ilk kez işitiyorum :|
günü belli olursa gelebilitem var da hiç futbol oynayasım yok :S maç sonrası filan yemeğe gidiyo muyuz ?
-----------------------------hocam kimse kusura bakmasin evet. eski hal ısaha kodrusundan adam cıkarmam. istek fazla olursa eger onlara oncelik tanıncak ve evet yemege gidiyoruz (: sizi guzel ozel bir yere goturucem.
-
yemek mactan sonra dimi ?
ben maci es gecip yemeğe gelebilirim böyleyse
-
mac günü ve saati belli olsun ona göre gelip gelmeyecegim kesinlesir,haberiniz olsun ama yazın yine de beni -)
-
Benide ekleyin hocam + Kişi başı ne kadar odeme yapıcak..
maç sonunda baklava falan varmı yokmu bunlarda belirtilirse güzel olur :)
-
El Clasico'ya dakikalar kala böyle bir konunun varlıgından haberdar oldugum için mutlu ve gururluyum, kırlarda koşan ceylanlar gibi tekrar müridlerle yaldır yaldır halısahada koşmak heyecan verici olacak.
-
biz piç miyiz la ayrıma bak amk?
geleceğim varsada gelmem amk
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
El Clasico'ya dakikalar kala böyle bir konunun varlıgından haberdar oldugum için mutlu ve gururluyum, kırlarda koşan ceylanlar gibi tekrar müridlerle yaldır yaldır halısahada koşmak heyecan verici olacak.
-----------------------------:| bu yorumunu bile görmek geceler boyu yorumunu aramak nedir birde gel bana sor :|
@Pisibaligi
Hacı yanlış anlama. Eskiler-Yeniler ayrımı yapmıyoruz. Geliceksen Senide Bekleriz.
-
Uzaktan takip etmek bile güzel. istanbulda olsam gelirdim ama kısmet değilmiş eski şamatası gırgırıyla yine güzel maç olması dileğiyle resimleri bekliyoruz.
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
biz piç miyiz la ayrıma bak amk?
geleceğim varsada gelmem amk
-----------------------------bunu oyle anliyorsan senin sorunun. ben eski kadroda oynayanlardi kastim.
kimseye burda yalakalık yapmak zorunda degilim. lafimida sakınmam.
eski maclarda 1 tane olsun kavga yada arbaede cıkmadi. bu yuzden o kadrodan adamlar iskelet kadrodur oncelik verilir.
kız tribine girmenin luzumu yok.
-
haftaya cumartesi iyidir bence :)