Tahribat İzmir Buluşması
-
valla ne yalan diyim beklediğimden yüksek samimiyet vardı. sadece 3 resimlik dev resim albümlük buluşma :P 6 kişiydik. nargile güzeldi :D
enes resimleri bekliyoruk :)
Vooodooo ---> sponsorumuz ne zaman hazırdır :)
not: senle tam vedalaşamadık şimdi vedalaşalım. Hadi görüşürüz x)
-
iSo bunu yazdı:
-----------------------------
buluştunuzmu siz şimdi:)
-----------------------------neden gelmedin seni merak ediyodum..
-
gelmek isterdim ama üzgünümki çok yoğunum şu sıralar bidahaki buluşmaya umarım:)
-
iSo bunu yazdı:
gelmek isterdim ama üzgünümki çok yoğunum şu sıralar bidahaki buluşmaya umarım:)
-----------------------------:Diso aga meşkulll karışmayın ona
-
lenova bunu yazdı:
-----------------------------:Diso aga meşkulll karışmayın ona
-----------------------------bkz: meşgul =))
-
Bizim sadece Listeye adını yazdırıpta gemeyen hocalarla sorunlarımız var ocam adı üstünde buluşma yha kesin bir yargıyla onaylıcaksın ölmezsen yada çok büyük bir aksilik olmassa geliceksin yada hiç ismini yazdırmayıp iyi eğlenceler diyip geçiceksin...
-
enes bunu yazdı:
Bizim sadece Listeye adını yazdırıpta gemeyen hocalarla sorunlarımız var ocam adı üstünde buluşma yha kesin bir yargıyla onaylıcaksın ölmezsen yada çok büyük bir aksilik olmassa geliceksin yada hiç ismini yazdırmayıp iyi eğlenceler diyip geçiceksin...
-----------------------------enes resimler pls :) sen gittikten sonra noneyim e nargile icirdik :)
-
euheuh :D
her hafta buluşma kararı aldık unutmayın :)
-
@lenova
gerçekten bugüne kadar kaçırmış olduğum buluşma sayısı 1 yada 2 dir.. bi çoğuna geç kalmışımdır yada tam aksine erken gelmişimdir ama hemen hemen hepsine gelmişimdir.. cidden "meşgul"olmasam gelirdim hocam:) bidahakine.. biraz daha erken planlayınki bende, kendimi ayarlayim.. bidahakine şimdiden söz gelirim:)
-
yok hocam şaka yapıorum .. biliorum çoguna geldiğini :W