Tahribat İzmir Buluşması..24 Nisan
-
o degil arkadaşa özelden mesaj yazdık hiç bakmıyor ki
-
IronEagle bunu yazdı:
-----------------------------
İnş Herkes Gelir Güzel Bir buluşma Olur
Bolca Fotoğraf Çekin
-----------------------------Olum fotolar benden merak etme 7.2mp kamerayla çekicez :D:D
-
Arkadaşlar kimler geliyor şimdi..Netleşmedi daha yüksek ihtimal gelecek olanları en azından belirleyelim.Az kaldı buluşmaya gelen giden belli değil..
-
la bende gelmek isterdim ama bizim ki devlet dairesi değilki cumartesi bile iş var :S
-
Hepaq bunu yazdı:
-----------------------------o degil arkadaşa özelden mesaj yazdık hiç bakmıyor ki
-----------------------------Kime msj attığını anlamadım ama bana attıysan yanlış Cümleler sarf etme çünkü atılan her Pm ye cvp verdim...
Not:Buluşmaya Gelenler Pm atsın Listeyi Kesin Şekilde Yazıcam...
-
Büyük ihtimal geleceğim,aksilik olma ihtimali az gibi görünüyor.Yaz bakalım listeye..
-
büyük ihtimal gelemem
-
ad1s89 bunu yazdı:
-----------------------------la bende gelmek isterdim ama bizim ki devlet dairesi değilki cumartesi bile iş var :S
-----------------------------Hadi yaw :| O yüzden ilk cuma yaptık sora dedik çalışanlar olur cumartesi yapalım :| Oda Olmadı demek sana :|
Listede Ve Konuya Post atan bütün arkadaşlara PM Attım Cevap Vermeniz Önemle Rica Olunur... -
Telefonlaşalım arkadaşlar ! Avea olanlar bana , Turkcell'liler enes arkadaşımıza , Vodafone'lu olanlar kimi aramak daha ucuzsa ona göre pm atın numaralarınızı , biz de verelim kendimizinkileri.
Lazım oluyor. Misal 1-2 buluşma önce bi arkadaşımızın geldiği belediye otobüsü kaza yapmış , onu başkası sanmışız falan az daha bırakıyorduk :D
-
iSo bunu yazdı:
-----------------------------büyük ihtimal gelemem
-----------------------------:| Yaptığın ayıp :d Kim bizi tenha barlara götürücek sonra :D