Tahribat Klavye Yarışması...
-
Sehabe bunu yazdı:
-----------------------------Andrei bunu yazdı:
-----------------------------Abi laptopta yatar vaziyette ancak bu geldi elimden :D yarın masasüstünden bir deneme yapacagım orda iddialıyım :D
http://img53.imageshack.us/img53/1023/adszfq7.jpg
-----------------------------
Yok ya Allah vergisi diyelim ne yardımı :))) parmaklarım gayet hızlı :) -
3 dakikalık yaptım ben :F
idare eder yyaa :)Toplam vuruş 582 Hata sayısı 13 Net vuruş 322 Dakikada net vuruş 107 Hata oranı % 2.2 -
arkadaslar aranızda sankim paint kopyala yapıştır yapanlar var gibime geldi ..fotografları farklı kaydedip ..yakınlaştırdığında nedense siyah noktalar belli oluyor :D.. neyse bol sans
-------------------------------
yanlışda görmüş olabilirim tabi (: rene işini bilir
-
DEĞERLENDİRME
[ Yazdır... ] Toplam vuruş 213 Hata sayısı 0 Net vuruş 213 Dakikada net vuruş 213 Hata oranı % 0
Yazılmayan metin Hatalı metinSigara içen insanların hemen hemen hepsi bu dertten kurtulmak ister. Yukarıda yazılmış olan her şeyi herkes az çok bilir. Sigara içen insanların tamamı sigaranın sağlıkları için ne büyük bir tehlike oluşturduğunu,okuyummu yazıyımmı napıyım karar veremedim :)
-
Andrei bunu yazdı:
Su an dakikada 400 net yapan yok sanırım :D yarın diğer pc de denemelerime devam edicem :D
-----------------------------hoca f klavyemisin q klavyemisin?
-
abi bu neyi değiştirirki ?
-
Toplam vuruş 2286 Hata sayısı 19 Net vuruş 1906 Dakikada net vuruş 190 Hata oranı % 0.8 -
Hocam Q Klavyede 3Dklık testte bu kadar oldu uykum var ve ellerim yorgun inş daha iyisini yaparuq :D
Edit: Şu boşluk olayı olmasa daha iyi :D -
kahrolası notebook klavyesi :/ microsoftun yumusak kalın tuslu klavyelerine hastayım ben :| o olsa rekora gidiyodum belki :D:D:D
edit: azim beton ilişkisi :D
-
Photoshop ustaları nerde :))