Tahribat Olmasaydı!
-
burakbet bunu yazdı:
-----------------------------
TheColtfire bunu yazdı:
Gunluk yasamimda buyuk bir bosluk olurdu..
Tahribatla tanismamda baya garip oldu iyiki tbt var iyiki rene ugrasip bu siteyi yazmis :)
Suan takildigim sadece 3 site var,
1.Tahribat
2.Haber siteleri
3.facebook
huhuhahahaha :D
-----------------------------Her gün takıldığın siteler arasında 1. site Tahribat ama kimin yazdığını bilmiyosun ? cık cık cık!
Rene deil HolyOne yazdı desem ?
-
u235 bunu yazdı:
telekom bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
başka bi sitede takılırdım
-----------------------------ki Artık tbt ruhu öldüğü için öyle oluyo
-
Tahrıbat olmasaydı Bu Muhtesem ortamı kesınlıkle bulamam demıyorum ama cok zor bulurdum herhalde.
Tbt den once cok saga sola,sıtelere takıldım ama acıkcası bu kadar zevk almadım,o yuzden ınt e ulastıgım heran tbt aılesının ıcınde oluyorum.
Tesekkurler Tahrıbat Aılesı
-
Tahribatta gezinip orgazm olan adam war, o kadar mutlu sen düşün:)
-
SanitariuM bunu yazdı:
-----------------------------ohaaa kım bu yaw :D
Yoksa sen mısın usta? :) cok kesın konustunda,herhalde arkadasın orgazm olurken yanında deıldın,o halde sensın :P
-
apokontek bunu yazdı:
SanitariuM bunu yazdı:
Yoksa sen mısın usta? :) cok kesın konustunda,herhalde arkadasın orgazm olurken yanında deıldın,o halde sensın :P
-----------------------------benimde:) o orgazm mecazi oldu:) bu sitede mutluyum kafa adamlar war:)
-
SanitariuM bunu yazdı:
apokontek bunu yazdı:
SanitariuM bunu yazdı:
-----------------------------benimde:) o orgazm mecazi oldu:) bu sitede mutluyum kafa adamlar war:)
-----------------------------:))) Neyseeeee.... ;)
-
2007 de üye oldum, üye olmadan önce de 2 sene öyle takildim..yani nerden baksaniz 6 senedir takip ederim burayi.. Tahribat olmasa baska bi forumda bulunmazdim. Cünkü hic bir yer böyle orjinal degil.. Pc basina gecince girdigim ilk site.. Allah yoklugunu göstermesin lan Tahribat :|
-
Valla geçen birkaç saat kapalı kaldı en az 30-40 defa baktım açıldımı diye:) ciddi bir alışkanlık yaratmış durumda açık söyleyeyim denedim başka forumlarda bir tbt daha bulabilirmiyim diye olmadı senelerdir sonunda bir şekilde tbt yi olduğundan daha iyi bir noktaya taşımak gerektiğine ve daha bana hitap edeninin olmadığına karar kıldım. Olmasaydı sanırım benim gibi pek çoğumuz başka forumlarda bu tür bir atmosfer oluşturmaya çalışır dururduk burada yakalanmış olanı oluşturmak kolay değil bunun değerini bilmemiz lazım forumuna sorumlu müridler lazım bize:) sorumsusuz demiyorum ama tbt nin olmayışı net kültüründe büyük boşluk yaratır emin olun bunu korumak daha üst bir noktada sıcaklığa taşımakta müridlerin elinde.
-
heza bunu yazdı:
şu kadar diyorum mod olduğum site bile sarmıyor
-----------------------------Valllahi haklısın hocam.Programlama sitesinde mod'um ama tahribata üye olalı 3-4 gün oluyor ve 3-4'gündür mod olduqum siteye giriş yaptıqım bile yok :D