Tahribat Orduları Kuruldu...
-
Tuğrul Üstad umarım bu konuyu kilitlemezsin :)
Evet Arkadaşlar 09.Mayıs.2007 Saat: 10:00 itibariyle www.savasim.com da tahribat klanını kurmuş bulunuyorum.
Savasim.com da yakında tahribat rüzgarları esmeye başlayacak bir meltemde sen olabilirsin :)
Yönetim kurulu konusunda hassas olunacak ve süreklilik esas olacaktır...
Yer: Dünya 2
ittifak adı: tahribat
-
sen kominist devletmisin, emperyalist devletmisin yoksa yeşil ordumusun?
-
Ya bismillah savaşmı çıktı la D
-
bi an girdim baktım cok gaza geldım : )
Yeşil ordular a katıldım, uye olalı 1 saat oldu, 2704. sıradayım...
Guzel bı oyunmus...
Nasıl oldu anlamadım ama, 3225. sıraya dustum bı anda : )
-
yaa arkadaslar bende uye olayım dedim ama guvenlik kodunu goremiyorum acaba sorun bendemi yoksa serverdamı
bendeyse ne yapmam gerek yardımcı olun bi...
-
evet bende 3 gün önce üye olmuştum oraya. kullanıcı adım hadid7 ordum : yeşil ordu
şuan 3bin küsürüncü sıradayım. çok pis şarpışıyorum :D 110 komandom var. güzel sarıyo işte
tahribat kılanı kurcazda sen hangi ordudansın ?
birde bizimki premium değil. gösterim hakkı bitince ne bok yiycez ? bilgin var mı, aydınlat bizi :)
-
O değil teknoloji seviyelerinde tek tek neler çıktıgını soyle o daha onemlı, gosterım sayısı ayagı muhtemelen gunluk bı olaydır...
Bu arada:
Gösterim Hakkı :
1 gün içerisinde, oyun içerisinde gezebileceğiniz sayfa sayısıdır. Her sayfa yüklendiğinde bir azalır. Her gece saat 24'te tamamlanır. Premium hesaplarda gösterim hakkı sonsuzdur. -
üye oldumda hiç bir şey anlayamdım oyundan amk :D gomünüst oldum bnde bana dokunmayan yılan bın yasasın mısalı:D
-
Arkadaşlar ilk postum üzere tahribat klanı kurulmuştur.
Kendinizi geiştirin ve 1-2 gün içinde buraya oyun ile ilgili ekleyeceğim döküman ve ince ayrıntılar işinize yarayacak.
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------O değil teknoloji seviyelerinde tek tek neler çıktıgını soyle o daha onemlı, gosterım sayısı ayagı muhtemelen gunluk bı olaydır...
Bu arada:
Gösterim Hakkı :
1 gün içerisinde, oyun içerisinde gezebileceğiniz sayfa sayısıdır. Her sayfa yüklendiğinde bir azalır. Her gece saat 24'te tamamlanır. Premium hesaplarda gösterim hakkı sonsuzdur.
-----------------------------saol abi. ben o gösterim hakkını genel olarak biliyodum. meğersem günlükmüş. zaten bir günde okadar durmam o sitede :)
sitenin destek-yardım bölümünü hiç okumam zaten :D -
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar ilk postum üzere tahribat klanı kurulmuştur.
Kendinizi geiştirin ve 1-2 gün içinde buraya oyun ile ilgili ekleyeceğim döküman ve ince ayrıntılar işinize yarayacak.
-----------------------------tamam bekliyoruz. şuanda benim teknolojim 2. seviyede. Ar-Ge den ağır makineli tüfek aldım. 110 Komandom var. İstihbarat 2. seviyede. kamp sanırım. daha da geliştiriyorum...
2916. Sıradayım :)